Naționala de futsal termină în genunchi grupa din Portugalia pentru barajul CM....

Naționala de futsal termină în genunchi grupa din Portugalia pentru barajul CM. Ce jucători de la Informatica Timișoara au fost sub comanda lui Robert Lupu

0
DISTRIBUIȚI

picture-romania_futsal_portugalia.jpg-604-423-1-85

România nu a reușit să obțină calificarea la barajul pentru Mondialele de anul viitor. După un start bun cu o victorie împotriva Norvegiei, selecționata pregătită de Robert Lupu a cedat la scor în fața Poloniei și reprezentativei gazdă a grupei de calificare, Portugalia.


Portarul Vlad Iancu și jucătorul de câmp Ioan Al-Ioani au fost singurii jucători chemați la lot de la Informatica Timișoara.

Rezultatul de 5-1 cu Norvegia a fost urmat de două înfrângeri aspre pentru ”tricolorii” de pe parchet. Un 1-8 cu Polonia și un 0-5 ieri cu gazda Portugalia. Contra lusitanilor Robert Lupu, care e și antrenor-jucător la Informatica, a mizat în primul 5 pe: Iancu – Răducu, Al-Ioani, Stoica și Safar. La pauză scorul era însă deja 3-0 pentru Portugalia după reușitele lui Cardinal (2) și Ricardinho. Au mai punctat în partea secundă Cecilio și același Ricardinho.

Naționala de futsal trebuia să se claseze în primele două pentru a se califica în play-off-ul pentru Campionatul Mondial. Clasamentul grupei: 1. Portugalia 9p (17-3), 2. Polonia 6p (13-9), 3. ROMÂNIA 3p (6-14), 4. Norvegia 0p (4-14).

Foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.