Primarul Nicolae Robu şi secretarul Cojocari, AMENDAŢI pentru lucrările de pe Calea...

Primarul Nicolae Robu şi secretarul Cojocari, AMENDAŢI pentru lucrările de pe Calea Şagului. Vezi ce sumă importantă trebuie să scoată din buzunar fiecare

3
DISTRIBUIȚI

cojocari robu simonis consiliul local

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi secretarul municipalităţii Ioan Cojocari au intrat în atenţia autorităţilor statului din cauza modului în care se desfăşoară lucrările de construcţii de pe Calea Şagului spre noul mall.


Vă reamintim că montarea liniilor de tramvai a fost oprită deoarece cei de la primărie nu au ţinut cont că pe traseu exista o staţie de monitorizare a calităţii aerului care nu poate fi mutată decât cu aprobare de la autorităţile de mediu, care trebuie să trimită raportările la Bruxelles. Evident că nu s-a făcut nicio solicitare înainte de începerea lucrărilor. În plus, autorizaţia de construcţie a fost semnată de Nicolae Robu fără a exista, aşa cum prevede legea, aprobare de la Statul Major General al Ministerului Apărării Naţionale.

Din această cauză, Inspectoratul de Stat în Construcţii a decis amendarea primarului Robu şi a secretarului Cojocari cu câte 5.000 lei fiecare, aceştia trebuind să scoată aceşti bani din propriul buzunar. „Ne-au cerut datele pentru amendă. Este adevărat. Şi eu, şi primarul şi arhitectul o să avem amendă de 5.000 lei. Nu e o problemă. O contestăm în instanţă, mai durează până o plătim”, a declarat Cojocari pentru PRESSALERT.ro.

3 COMENTARII

  1. Nu îl cunosc pe dl. Robu, nu l-am votat, nu îi susțin (toate) prostiile administrative, însă în acest caz îi dau perfectă dreptate ! Ce treabă au cei din Bruxelles cu tramvaiul din Timișoara sau cu aerul inspirat de noi, aici ? Aerul se poate monitoriza la stația meteo special amenajată lângă spitalul Victor Babeș, iar cei din ”MARELE STAT MAJOR ……..” să-și vadă în continuare de schimburile ilegale de terenuri și case în care sunt implicați … De ce nu văd bruxelles-enii jaful din pădurile României sau starea mizerabilă a drumurilor noastre naționale ? Aferim praleo !

  2. Ehe… Ce bine începe anul! Aștept cu nerăbdare arestarea acestor nenorociți și nu numai! Șleahtă e mare și beciul domnesc cuprinzător așa ca ….D.N.A- ul la muncă! Cojocari, Robu, Cojan, și toată șleahtă drum bun catre pușcărie!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.