Lecţie de muzică electronică contemporană alături de britanicul Paradox, în premieră naţională...

Lecţie de muzică electronică contemporană alături de britanicul Paradox, în premieră naţională la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

paradox dj

Melomanii timişoreni vor avea parte de un eveniment deosebit sâmbătă 27 februarie de la ora 22.00, la D’arc The Bar, unde cei de la anonimTM îl vor aduce în premieră în ţara noastră pe britanicul Paradox, care va susţine un show live.

Paradox este un maestru neconstestat al muzicii electronice britanice, care activează încă din 1992 şi a editat o serie de viniluri la casele de discuri Reinforced, Hospital, Metalheadz sau Good Looking.


Show-ul său live este o lecţie de muzică electronică contemporană explicată chiar de către unul dintre cei mai importanţi experimentalişti ai săi, cu samplere, sintetizatoare, drummachine-uri şi chiar PC-uri din deceniul trecut. „Maestrul” se va afla pentru prima dată în România, într-un show cu adevărat spectaculos.

Muzicianul produce piese sub numele de Paradox şi Alaska, şi a avut colaborări cu Seba sau Nucleus, iar la capitolul colaborări cu vocalişti a scos piese alături de Kirsty Hawkshaw şi Robert Manos. Când nu este în studio, Paradox susţine show-uri live de excepţie. Următoarea sa apariţie disografică va avea loc în data de 11 martie când melomanii vor intra în posesia vinilului „Wax Breaks”, un disc care prezintă instrumentale de breaks, scratch-uri şi break-uri.

Gazda show-ului este MC Tina, iar DJ-ii de suport vor fi Dudu şi Newgotti. Biletele de intrare costă 15 lei înainte de miezul nopţii şi 25 lei după, iar intrarea în locaţie se va face în limita numărului maxim admis. Organizatorii evenimentului au mai precizat faptul că în locaţie nu se fumează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.