Victorie ușoară în intermediară pentru BC Timișoara pe terenul ”suferindei” Energia Tg....

Victorie ușoară în intermediară pentru BC Timișoara pe terenul ”suferindei” Energia Tg. Jiu. Ce derby de clasament urmează pentru ”lei”

0
DISTRIBUIȚI

bc timisoara steaua (12)

”Leii din Banat” s-au impus fără prea mari emoții pe un teren interzis până de curând. BC SCM Timișoara a profitat de problemele Energiei Tg. Jiu și a câștigat cu 81-53 după ce gazdele au reușit să-și adjudece doar primul sfert. Cei mai buni marcatori ai echipei lui Nenad Mandic au Dalibor Djapa și Mladen Jeremic.

Alb-violeții au cedat primele 10 minute cu 17-20, dar și-au adjudecat următoarele trei părți ale partidei fără prea mari bătăi de cap.


În condițiile în care gruparea gorjeană se află încă în criză. Djapa, Veselinov, Jeremic, Dundjerski și Milencovici au fost primii cinci oameni trimiși în teren de bănățeni. Energia a mizat doar pe opt jucători în total. Printre aceștia figurând trei ex-timișoreni: Dragoș Andrei, Aktas și Mihuți.

19-9, 19-15 și 26-9 au fost rezultatele celorlaltor trei părți ale jocului. Diferența finală fiind și cea mai mare înregistrată de-a lungul jocului. BCT-ul a punctat cel mai mult prin Djapa – 22 puncte și Jeremic – 19. Cel din urmă completând un double double cu 10 recuperări. Ceilalți marcatori ai ”leilor” au fost: Veselinov (2), Dundjerski (9), Milencovici (2), Warren (2), Zivanovic (12) și Toth (13). Energia Tg. Jiu i-a avut realizatori principali pe Sz. Santa (15 pt.) și Horne (12). Ambii reușind double doubles cu 13, respectiv 11 recuperări.

BC Timișoara adună 34 de puncte, dar probabil Piteștiul, care o conduce la +20 pe Gaz Metan în sfertul 3, va rămâne la un punct în spate, medieșenii urmând să totalizeze doar 30 puncte. În următoarea rundă, sâmbătă, 12 martie, de la ora 18.00, cele două alb-violete (BCT și BCMU Pitești) din play out se vor întâlni în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.