Timișorencele „cochete pe biciclete” își dau întâlnire în cadrul unui nou eveniment...

Timișorencele „cochete pe biciclete” își dau întâlnire în cadrul unui nou eveniment inedit. Când are loc și ce surprize li s-au pregătit

0
DISTRIBUIȚI
cochete pe biciclete
Verde pentru Biciclete organizează o nouă ediție a pedalării Cochete pe Biciclete

„Verde pentru Biciclete” pregătește, și în această primăvară, un nou eveniment dedicat celebrării feminității, la Timișoara. Este vorba de „Cochete pe biciclete”, la care sunt așteptate doamne și domnișoare, alături de admiratorii lor.

De ce surprize au parte biciclistele

Pedalarea are loc duminică, 22 mai, de la ora 10.00. Potrivit organizatorilor, în comunitatea timișoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Astfel, bicicleta nu mai este doar un mijloc de recreație de weekend, ci și un mod de exprimare și, mai mult, un stil de viață. „Femeile sunt active, atente la tendințele și la ultimele noutăți din domeniul sănătății, modă, sport, cultură, ecologie, sunt proactive și adesea devin modele pentru cei din jur. Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătatea, frumusețea, starea de bine și senzația de libertate simțită pe două roți. Acestea sunt motivele pentru care Verde pentru Biciclete pregătește și în acest an un eveniment destinat celebrării feminității”, transmite „Verde pentru biciclete”.

Timișorencele sunt invitate pe platforma Timco de pe strada Circumvalațiunii.


Înainte de a pleca pe traseu, vor fi distribuite numere de bicicletă și baloane, dar și ghidul vestimentar pentru bicicliste, în cadrul căruia sunt prezentate viziunile de stil ale unor designeri locali. De asemenea, se va susține și un show de încălzire și de animare, iar cele mai cochete timișorence pe biciclete vor fi premiate cu rochițe, vouchere la Arsenal Park, abonamente la SmartFit Studio, coșuri de biciclete sau cutii cu flori.

Nu vor lipsi de la evenimentul plin de stil și designeri vestimentari și de accesorii din Timișoara, care vor oferi diverse premii. De la ora 11:00, participanții vor parcurge următorul traseu: Platforma Timco – Calea Circumvalațiunii (la stânga) – Bulevardul Republicii – Bulevardul Regele Ferdinand I – Splaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Vasile Pârvan – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului – Podul Dacilor – Piața Badea Cârțan – Bulevardul Take Ionescu – Strada Oituz – Piața Mărăști – Calea Alexandru Ioan Cuza – Calea Aradului – Strada Miresei – Bulevardul Cetății – Strada Gheorghe Lazăr – Calea Circumvalațiunii – Platforma Timco.

La final, biciclistele sunt invitate să ia parte la cel mai frumos târg de modă din oraș, Fashion Fridays Shopping Fair. În cadrul acestui eveniment vor avea loc mai multe ateliere de hand-crafting, un „campionat de bătut cuie”, o clasă de pilates, o sesiune de învățat mersul pe bicicletă, atelier pentru cochetele care vor să învețe mai multă mecanică de bicicletă sau ateliere de hairstyle sau make-up.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.