Analiză cu scântei la PNL Timiş, după rezultatele alegerilor locale, Alin Popoviciu:...

Analiză cu scântei la PNL Timiş, după rezultatele alegerilor locale, Alin Popoviciu: „Eu nu mă tem de nimeni. De 20 de ani fac politică”. Ce spune despre demisia din partid

1
DISTRIBUIȚI
alin popoviciu vot alegeri (3)
Alin Popoviciu la votul de acum aproape două săptămâni. Foto: Adrian Pîclișan

Analiza rezultatelor PNL Timiş de la alegerile locale din 5 iunie, care va avea loc joi, se anunţă a fi una cu scântei. Partidul a reuşit să obţină doar 12 consilieri locali în Timişoara și să câștige primăriile din zona periurbană, dar a pierdut Consiliul Judeţean Timiş, după ce PSD a obţinut cu doi consilieri mai mult decât liberalii şi a anunţat că va face majoritate cu UNPR.

Ce spune Alin Popoviciu despre o posibilă demisie

Copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, a anunţat că îşi va menţine promisiunea de dinainte de alegeri şi va demisiona din cauza scorului. Însă, recent, Popa a declarat pentru site-ul deBanat.ro că demisia sa nu va intra în vigoare fără ca unii liberali care au obținut scoruri mici pe zonele care le-au fost repartizate să demisioneze şi ei.


Popa spunea şi că le-a cerut secretarilor formaţiunii, Marian Vasile şi Dănuţ Groza să facă o situaţie cu rezultatele. Popa crede că nu mai puţin de patru oameni ar trebui „decapitaţi” de conducerea PNL în baza rezultatelor obţinute. Alin Popoviciu, candidatul PNL Timiş pentru şefia Consiliul Judeţean Timiş spune însă că nu se teme deloc de şedinţa de joi.

Acesta a declarat pentru PRESSALERT.ro că „eu nu mă tem de nimeni. De 20 de ani fac politică. Vorbiţi cu domnul Popa dacă are ceva să vă spună”. Întrebat dacă ia şi el în calcul o demisie din cauza rezultatelor obţinute în cursa pentru şefia CJT, Popoviciu a explicat şi că „discuţiile acestea sunt interne, de partid, Nu am ce să declar. Este o problemă care se discută în interiorul partidului şi este numai a mea. Deocamdată avem de făcut o analiză serioasă cu privire la ceea ce s-a întâmplat la alegerile din 5 iunie şi abia apoi putem trage concluzii”.

Vă reamintim că Alin Popoviciu este cercetat de DNA într-un dosar disjuns din cel al închirierii spaţiilor de la Aeroportul Timişoara. Acesta a ajuns în fruntea listei cu doritori pentru Consiliul Judeţean Timiş după ce a trecut prin filtrul mai multor criterii impuse de conducerea PNL Timiş. Pe scurt, Alin Popoviciu a trecut cu brio şi proba de integritate. Amintim şi că, recent, Nicolae Robu a cerut curăţarea PNL şi conducere monocefală.

1 COMENTARIU

  1. Mai bine NU făceai! Ai făcut pullitika! Sfertodoct, tupeist! Ești O RUȘINE! NU au murit tineri pe treptele Catedralei în urma cu 25ani ca tu sa fi exponentul clasei…pul litice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.