Șoferi din Timișoara vor fi opriți în trafic de polițiști. Ce mesaj...

Șoferi din Timișoara vor fi opriți în trafic de polițiști. Ce mesaj doresc să le transmită

0
DISTRIBUIȚI

Politiarutiera-amenda

Timișorenii care se vor plimba cu mașina prin fața Casei Tineretului, mâine, vor fi opriți de polițiștii rutieri. Aceștia nu doresc să-i amendeze, ci să le ofere autocolante și pliante cu mesajul „Condu Prudent! Alege Viața. Centura de siguranță salvează vieți! Folosește-o! Spune stop accidentelor, viața are prioritate”. De altfel, „Condu Prudent! Alege Viața!” este și numele celei de-a doua ediții a unei campanii de siguranță rutieră desfășurată în capitala Banatului.


Campania va fi marcată de acțiuni și evenimente adresate șoferilor participanți la traficul rutier timișorean.

Campania va fi organizată mâine, 17 iunie, între orele 10.00 – 17.00, de către Clubul Rotaract Ripensis Timișoara și Rotaract Cosmopolitan, împreună cu Poliția Rutieră Timișoara și Primăria Timișoara, în parcarea și spațiul pietonal din fața Casei Tineretului. Campania a fost inițiată în anul 2008 cu scopul sensibilizării șoferilor asupra numeroaselor accidente rutiere, cauzate cu preponderență de comportamentul agresiv la volan și imprudența.

Acțiunea „Condu Prudent! Alege Viața” susține Programul Timișoara Capitala Tineretului din România 2016 și se află pe calendarul de activități al CHECK-OUTimișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.