UVT Agroland Timișoara a mai transferat o voleibalistă cu un trofeu continental...

UVT Agroland Timișoara a mai transferat o voleibalistă cu un trofeu continental în palmares. Ce greutăți a depășit pentru a-și urma pasiunea

0
DISTRIBUIȚI
mihaela-ozun-volei
Mihaela Ozun, încă un transfer important la Agroland. Foto: sptfm.ro

Deși a rămas în eșalonul secund, Agroland Timișoara a mai bifat un transfer important. Mihaela Ozun, o tânără voleibalistă cu o poveste incredibilă, a semnat un contract valabil pe două sezoane cu gruparea bănățeană. În ediția trecută de campionat ea a evoluat la CSM București.

La fel ca Diana Tătaru, sosită luna trecută, Ozun (23 de ani) a câștigat cu gruparea din capitală Cupa Challenge. ”Mă bucur că voi evolua pentru Timișoara. Știu că la UVT Agroland sunt sportive bune, sunt convinsă că va fi o plăcere să jucăm împreună.


Sunt sigură că ne vom îndeplini obiectivul, anume promovarea în primul eșalon voleibalistic al României. Îmi place proiectul ce se derulează la Timișoara  și mă bucur că cei din Banat s-au gândit la mine”, a spus Mihaela Ozun.

Născută la Medgidia, Ozun evoluează cu succes pe postul de libero, deși are un handicap: două degete la mâna dreaptă și trei la cea stângă. ”Recunosc, au fost mii de lacrimi în urma vorbelor venite din partea unor oameni de la care nu mă așteptam, au fost lacrimi în urma șoaptelor în autobuz «nu are degete», au fost momente de slăbiciune…”, mărturisea Mihaela într-un interviu acordat sptfm.ro. În ciuda acestor greutăți cea care e o suporteră declarată a Rapidului a reușit să obțină un premiu de cel mai bun libero la cinci ani de la începerea activității. Slen 90 Cernavodă și Medicina Tg. Mureș sunt celelalte grupări pentru care a mai jucat Mihaela Ozun până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.