FC Ripensia Timișoara și-a aflat adversarii din Liga a III-a. Duel interesant...

FC Ripensia Timișoara și-a aflat adversarii din Liga a III-a. Duel interesant în prima etapă și pentru ACS Poli II. Vezi programul Seriei a IV-a

0
DISTRIBUIȚI
Ripensia Lupeni (32)
Ripensia dă piept cu Sebișul în prima rundă a Ligii a III-a

Incertitudinea a predominat și nivelul eșalonului terț, unde, în fine, în această după masă s-au stabilit în mare parte datele ediției 2016-17. Nou promovata FC Ripensia Timișoara va evolua alături de celelalte trupe timișene în Seria a IV-a a C-ului și va primi în prima rundă replica arădenilor de la Național Sebiș. O altă echipă nouă de pe Bega la acest nivel, ACS Poli II, primită în urma schimbării regulamentului de către FRF, va debuta într-un derby al ”sateliților” pe terenul celor de la UTA BD II.

Noul sezon va începe pe 3 septembrie iar ora de start a jocurilor va fi 17.00. Promovată în urma barajului ”Ripi” va avea parte de un start ”abrupt” în ”Ciarda Roșie” cu una dintre pretendentele la locul 1, Național Sebiș.


Tot în prima etapă, în C4, CSM Lugoj primește replica Ighiului, Mama Mia Becicherecu Mic joacă la Lunca Teuz Cermei iar Millenium Giarmata merge la Alba Iulia. Un meci aparent special va avea loc între UTA BD II și ACS Poli II, ambele trupe au fost primite în eșalon prin schimbarea regulamentului, astfel grupările din primele două eșaloane au putut să-și înscrie echipele secunde direct la acest nivel. De asemenea, noua Unirea Alba Iulia a putut să se înscrie direct în C deoarece are formație în Liga Elitelor la juniori.

În etapa a II-a Ripensia merge la Tg. Jiu pentru duelul cu Pandurii II iar în etapa a III-a elevii lui Remus Steop au o nouă deplasare, pe terenul reșițenilor de la CSM Școlar. Nou promovată cărășeană care va sta în etapa inaugurală. Programul complet al turului ediției 2016-17 în C4 poate fi vizualizat AICI.

Programul complet al etapei I:

  • Mureşul Vinţu – Pandurii II
  • UTA BD II – ACS Poli II
  • Unirea Alba Iulia – Millenium Giarmata
  • Lunca Teuz Cermei – Becicherecu Mic
  • Cetate Deva – Industria Galda
  • CSM Lugoj – Performanţa Ighiu
  • Ripensia Timişoara – Naţional Sebiş
  • CSM Şcolar Reşiţa stă

74 de echipe încep sigur noul sezon al Ligii a III-a, împărțit tot în șase serii, nu se știe încă dacă a 75-a echipă, Farul, va onora competiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.