Anchetă penală în cazul acuzațiilor de lovire aduse primarului Reșiței. Ce spun...

Anchetă penală în cazul acuzațiilor de lovire aduse primarului Reșiței. Ce spun reprezentanții Parchetului

0
DISTRIBUIȚI

ioan-popa

Primarul Reșiței nu a fost încă audiat în dosarul în care e acuzat că a bătut managerul unei companii timișorene de telecomunicații. Varianata oficială a Poliției: „se fac cercetări, dosarul este în lucru”.

Cornel Ciotu, victima primarului reșițean, i-a făcut acestuia plângere penală. „La data de 30 august 2016, a fost înregistrată plângerea penală. Urmare a acestei sesizări, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a fost înregistrat dosarul cu nr.


2144/P/2016, în vederea efectuării de cercetări privind săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, prev. şi ped. de art. 296 alin. 1 şi 2 Cod penal”, transmite purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

„Prin ordonanţa organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, ieri s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la fapta sesizată. Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii judiciare”, mai transmite Parchetul.

Așa cum a relatat PRESSALERT.ro, pe 30 august, Cornel Ciotu acuză faptul că a fost lovit cu pumnii de către primarul Ioan Popa, în timpul unei întâlniri în care trebuiau să negocieze contractul de telecomunicații dintre Primăria Reșița și firma victimei. Ciotu a necesitat șase zile de îngrijiri medicale și a fost supus unei intervenții chirurgicală după ce, în timpul agresiunii, inelul primarului i-ar fi rupt mai multe alunițe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.