Prâslea cel voinic şi muzica de aur. Vezi cine a dat startul...

Prâslea cel voinic şi muzica de aur. Vezi cine a dat startul noului sezon de petreceri Bipolar House FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-153639140">
Prâslea a dat startul sezonului de petrecri Bipolar House
Prâslea a dat startul sezonului de petrecri Bipolar House

Sezonul de clubbing pus la cale de echipa Bipolar House a debutat sâmbătă noaptea cu un party de poveste, al cărui cap de afiş a fost Prâslea, artistul român care a colaborat printre altele şi cu faimosul Circo Loco, al cărui set a fost apreciat pe deplin de numeroşii party-people prezenţi la faţa locului.

Evenimentul a avut loc în cafeneaua D’arc, iar în deschiderea lui Prâslea a mixat Vlf. „Ne bucurăm foarte mult de faptul că am avut parte de un feedback extraordinar şi suntem decişi să continuăm cu promovarea valorilor româneşti. Prâslea face parte din aşa numitul curent de Romanian Sound, un minimal melodios care are succes deosebit în afara graniţelor. Vom avea parte de alte nume care ne fac cinste în afara ţării pe acest tărâm muzical şi intenţionăm ca pe lângă petrecerile pe care le vom ţine în cafeneaua D’arc să mai punem la cale şi alte evenimente inedite, cum am făcut în parc sau la galerii de artă. La acest prim party am avut 450 de oameni, cărora le promitem că le vom oferi surprize plăcute şi pe viitor“, ne-au declarat organizatorii evenimentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.