Transformarea spectaculoasă a străzii pietonale Mărăşeşti, care a devenit scenă multicoloră pentru...

Transformarea spectaculoasă a străzii pietonale Mărăşeşti, care a devenit scenă multicoloră pentru artişti FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_244589" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">lets street art
Covor multicolor pe str. Mărăşeşti din Timişoara.

Strada pietonală Mărăşeşti din Timişoara are o nouă înfăţişare. Astfel, aceasta a fost transformată într-o scenă inedită pentru artiştii oraşului, după ce asociaţia „Noi Re-Creăm”, care a montat acoperişul din umbrele colorate de pe str. Alba Iulia, a realizat un covor multicolor.

Let’s Street Art, un proiect de artă stradală

Pe această scenă de pe str. Mărăşeşti, artiștii timișoreni, și nu numai, sunt invitaţi să se exprime și să ofere locuitorilor din capitala Banatului manifestări artistice care de obicei nu au loc în stradă.

„Strada Mărășești se transformă pentru două luni în scenă și spațiu unic în care oameni remarcabili vor lumina orașul prin talentul lor. Dansul, muzica, pictura vor ieși în stradă pentru a aduce culoare și viață în sufletele timișorenilor. Mai mult decât atât, strada se transformă într-o epistolă cu mesaje pentru oraș și pentru cei ce îl populează. Va fi o invitație ca oamenii să se întoarcă la esența vieții, să își regăsească resursele de toleranță și să înțeleagă adevăratul sens al diversității”, transmite Asociţia „Noi Re-Creăm”.

Proiectul „Let’s Street Art” face parte din FISART2016 și susține programul Timișoara-Capitala Tineretului din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.