Reprezentanţi de seamă ai „sunetului românesc“ vin de sărbători la Timişoara. Vezi...

Reprezentanţi de seamă ai „sunetului românesc“ vin de sărbători la Timişoara. Vezi în ce locaţii inedite vor avea loc petrecerile

0
DISTRIBUIȚI
Galeria Calpe din Timişoara va fi gazda unei petreceri inedite în care vor mixa reprezentanţi ai „romanian sound“
Galeria Calpe din Timişoara va fi gazda unei petreceri inedite în care vor mixa reprezentanţi ai „romanian sound“

Amatorii de petreceri vor avea parte un party special de Crăciun, pus la cale de cei de la Bipolar House, care se va desfăşura într-o locaţie inedită, Galeria Calpe, care îi va aduce la Timişoara pe câţiva reprezentanţi ai curentului numit „Romanian Sound“.

„Romanian sound” este o expresie auzita foarte des în ultima perioadă în industria muzicală globală, o expresie ce face referire la un nou stil muzical creat de artiştii români din zona muzicii electronice, care momentan sunt pe val în toate cluburile notabile din jurul lumii. Evenimentul numit Xmas Special îi va avea ca invitaţi pe Barac, Gescu şi Vlf, iar party-ul va avea loc sâmbătă 24 decembrie, de la ora 23.00.

Barac este un nume „de top“ din visteria muzicii electronice româneşti, care are parte de succes în întreaga lume. În cursul lunii decembrie, artistul a fost invitat să mixeze în Serbia (alături de Marko Nastic), Belgia, Italia, Elveţia sau Marea Britanie, unde dealtfel a susţinut un set în data de 16 decembrie, la Londra în clubul The Bridge.


De revelion, artistul va mixa în Suedia, urmând ca pe parcursul anului viitor, Barac să fie prezent în Franţa, Ucraina sau Olanda. Gescu este un alt artist „cu priză“ pentru amatorii de petreceri electronice, de-a lungul carierei sale fiind lăudat de nume celebre ca Ricardo Villaobos, Zip sau Thomas Melchior. Biletele pentru acest Xmas Party costă 40 lei înainte de miezul nopţii şi 50 lei după.

„Party-urile Bipolar House din această perioadă au devenit o tradiţie pentru noi, ce merită menţinută. În timp ce alţii sunt cu familiile în perioada asta, pentru noi e un fel de „high-season”. Am pregătit nişte act-uri ce merită văzute sau care n-au mai activat de ceva timp în regiune. De asemenea, după cum am bine obişnuit audienţa, atenţia la detalii va fi maximă. 360 degrees surround visual mapping, void acoustics, precum şi o amenajare pe cinste a backstage-ului datorită partenerilor noştri. Locaţiile vorbesc de la sine, suntem convinşi că vom reînvia vibe-ul pozitiv de anul trecut. De Revelion vom avea un sistem audio Void care va fi prezent pentru prima oară în România. Sperăm să fiţi în continuare alături de noi în 2017, vouă vă datorăm totul“, ne-au declarat reprezentanţii Bipolar House.

O altă petrecere dedicată curentului „romanian sound“ va avea loc sâmbătă 31 decembrie, la Centrul Regional de Afaceri, unde vor fi invitaţi Herodot [Unanim / Sunrise], Piticu [ARMA / Sunrise] şi Suciu [Pressure Traxx / Sunrise]. Biletele pentru acest eveniment costă 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.