Două zile de drum and bass în vestul ţării, cu artişti internaţionali,...

Două zile de drum and bass în vestul ţării, cu artişti internaţionali, la lansarea label-ului britanic Warm Ears Music în România

0
DISTRIBUIȚI
Amatorii de drum and bass vor avea parte de două zile pline la lansarea Warm Ears Music în România

Warm Ears Music, unul dintre cele mai tinere label-ului de drum and bass din Londra, anunță „Warm Ears Music Weekend Launch”, evenimentul de lansare al label-ului în România.

Pe parcursul a 2 zile, DJ precum Radicall, Incident, September, Re-Adjust, Soula, Elementrix, P.D. sau D.E.D. vor urca la pupitrele cluburilor ABC din Arad și Escape Venue din Timișoara. Incident, headlinerii primului party, sunt un drum and bass duo din Budapesta. De-a lungul celor 12 ani de când și-au pus amprenta asupra scenei drum and bass din Ungaria, Incident au împărțit line-up-ul cu DJi precum Calyx & Teebee, John B, Icicle, Dj Marky, Black Sun Empire, Noisia, Spinline, Paul SG, Chris.SU, SKC, Jade, Mindscape.


Influențele lor oscilează de la funk la partea mai hardcore a drum and bass-ului, creând ceea ce ei numesc „extensive music-style”.

Radicall a intrat pe scena drum and bass din Polonia în 2007, sub umbrela celor de la Cover Operations. Din 2015, muzica lui a intrat sub radarul unor label-uri importante de drum and bass, precum Celsius, Influenza, Scientific, Disturbd sau Absys Rec.
Nici alegerea celor 2 orașe din Vest nu este o coincidenţă. Fondatorul Warm Ears Music, Gabriel Cernea, fiind originar din Arad și, totodată, un nume cunoscut printre ascultătorii de drum and bass din România. „A fost un prim an bun pentru Warm Ears Music, cu evenimente în Londra și release-uri de la artiști ca Re-adjust sau September. Nu m-aș putea gândi la două orașe mai potrivite unde să lansăm oficial label-ul, decât locul care mi-a dat elan și capitala drum and bass-ului în România”, a transmis Gabriel. Alături de cei nouă DJ, J:S & RMC (WarmEarsMusic | InnerSoul, UK) vor fi responsabili de vocals.

Cele două evenimente vor avea loc în primul weekend al lunii februarie, respectiv 3 februarie în Arad și 4 februarie în Timișoara. Biletele pentru evenimentul de la Timişoara costă 20 lei până la miezul nopţii şi 25 lei după.

Foto: www.drumandbass.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.