Timişorenii au fost răscoliţi de „amintirile“ celor de la 3 Sud Est...

Timişorenii au fost răscoliţi de „amintirile“ celor de la 3 Sud Est : concert de succes susţinut de foştii regi ai muzicii dance

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia 3 Sud Est a susţinut un concert de succes la Timişoara,

Turneul naţional al formaţiei 3 Sud Est a ajuns în weekend-ul trecut şi în Timişoara, unde fanii trupei care împlineşte 20 de ani de existenţă au avut parte de o cântare care s-a lăsat cu multe aplauze din partea publicului.

Formaţia alcătuită din Laurenţiu Duţă, Viorel Şipoş şi Mihai Budeanu a luat naştere în 1997 şi după un deceniu de activitate, s-a desfiinţat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014, odată cu lansarea unui nou single – „Emoţii”. 3 Sud Est a fost una dintre cele mai de succes formaţii româneşti, membrii ei fiind supranumiţi „Regii muzicii dance“.


În primii ani de la fondare formaţia a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, şi în 6.000 de exemplare pe CD. Cu ocazia concertului care a avut loc în clubul Vibe trupa a cântat printre altele, „Ai plecat“, „De ziua ta” (care a fost dedicată unei persoane speciale din public), dar şi „Amintirile îmi dau mereu fiori / Amintirile mă răscolesc uneori“, cea mai de succes piesă a celor trei. Din playlist nu a lipsit nici melodia „Cine eşti?”, care a fost lansată anul trecut.

Înainte de concert, membrii trupei au acordat autografe într-un restaurant din oraş, iar la terminarea spectacolului cei trei foşti regi ai dance-ului românesc s-au fotografiat cu cei aflaţi în club mai bine de o oră. „Ne-am simţit minunat şi am fost nerăbdători să cântăm din nou în oraşul ce-ţi rămâne în suflet, Timişoara, un oraş de care ne leagă amintiri foarte frumoase“, au declarat membrii formaţiei 3 Sud Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.