Consiliere psihologică gratuită oferită timișorenilor care se confruntă cu stări de îngrijorare...

Consiliere psihologică gratuită oferită timișorenilor care se confruntă cu stări de îngrijorare și frică. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI
Program de psihoterapie gratuit pentru timișoreni.

Persoanele care se confruntă cu stări de îngrijorare, frică și anxietate pot beneficia de consiliere psihologică gratuită. Universitatea de Vest din Timișoara anunță că, prin Departamentul de Psihologie, lansează un nou program de psihoterapie “Acționează terapeutic online”. Acesta este bazat pe principiile terapiei prin acceptare și angajament.

Programul este disponibil doar online, are o durată de șapte săptămâni și poate fi accesat de către orice persoană care cunoaște limba română și are o conexiune la internet.

Persoanele care doresc să beneficieze de acest program de psihoterapie se pot înscrie gratuit AICI! Apoi vor fi direcționate către chestionarele de screening care necesită aproximativ 40 de minute pentru a fi completate.

“Vor fi selectate doar persoanele care pot beneficia maximal de acest program.


Numărul de locuri nu este limitat, dar perioada de înscriere în program va fi limitată la câteva zile după lansare”, transmite Universitatea de Vest din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.