Înfrângere neașteptată pentru ”urși”. BC Timba Timișoara a pierdut al doilea meci...

Înfrângere neașteptată pentru ”urși”. BC Timba Timișoara a pierdut al doilea meci consecutiv în faza semifinală FOTO

0
DISTRIBUIȚI
BC Timba nu și-a revenit după eșecul cu Știința

BC Timba Timișoara și-a făcut viața mai grea în faza semifinală a eșalonului secund. Favoriți la promovare, ”urșii” au suferit azi al doilea eșec din acest sezon. Formația pregătită de Bogdan Murărescu a fost depășită pe teren propriu de ”outsidera” CN Aurel Vlaicu București, scor 76-84.

În continuare fără Branko Cuic, dar și cu o serie de jucători nerefăcuți complet, galben-negrii au făcut un joc modest. În special în startul ultimei pătrimi. CN Aurel Vlaicu s-a apropiat periculos pe finalul sfertului 3 iar ultimele zece minute au început cu un avantaj fragil în dreptul gazdelor: 59-58.

Începutul sfertului 4 a fost însă dezastruos pentru ”urși”, care nu au putut marca minute bune. Cu două minute înainte de final diferența era de 11 puncte (scor 68-79) în favoarea celor de la ”Aurel Vlaicu”. Echipă rămasă fără ”veteranul” Similache, care a acumulat mai devreme cinci faulturi. Americanul Raheem Jolliffe a făcut un meci bun pentru oaspeți, care au rezistat pe final tentativei de revenire a Timbei, care a reușit să se apropie la cinci puncte dinstanță în ultimul minut.

Jolliffe și Mainea, de la CN Aurel Vlaicu, au fost principalii marcatori ai jocului din Grupa I – A, ambii cu câte 24 de puncte. Pentru Timba, revenitul Mario Lazăr a fost coșgheter, cu 21 de puncte. Divizionara secundă de pe Bega a suferit a doua înfrângere în ediția 2016-17, venită imediat după acel 75-85 de pe terenul Științei București.


Pe 26 martie ”urșii” – care rămân momentan lideri (cu 5 victorii și 2 înfrângeri), vor avea un meci foarte important pe terenul Iașiului. Primele patru echipe din cele opt ale fazei semifinale se califică la turneul final de promovare în Liga Națională.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.