Articole utile în primul an de viață al bebelușului. Vezi cum le...

Articole utile în primul an de viață al bebelușului. Vezi cum le poți cumpăra la prețuri de excepție (P)

0
DISTRIBUIȚI

Nașterea unui copil este motiv de bucurie pentru părinți și bunici, însă aduce cu sine multe responsabilități și temeri. Magazinul dango.ro comercializează produse pentru copii și bebeluși și oferă consiliere telefonică sau pe email adulților, în privința produselor comercializate. Pentru că în primul an de viață al bebelușului avem tendința să cumpărăm produse pe care de cele mai multe ori le folosim foarte puțin sau deloc, vă prezentăm o selecție de produse absolut necesare, astfel încât banii investiți de dumneavoastră să fie cu folos.

1. Pătuțul pentru bebeluși. Poate fi de mai multe tipuri, din lemn sau pliabil, fix sau cu sistem de legănare, care poate fi folosit până la aproximativ 3 ani sau până la aproximativ 7 ani, în funcție de lungimea lui. Este foarte important ca pătuțurile, fie că sunt de lemn, fie că sunt pliabile să aibă saltea de min. 6 cm și de preferat din fibre naturale, cea mai cunoscută fiind fibra de cocos.

2. Lenjeria de pat și caruselul pentru pătuț. În primul an de viață bebelușii nu au nevoie de pernă, însă au mare nevoie de apărători laterale, pentru că au tendința de a se mișca în pat și de a se lovi de lateralele acestuia, de aceea recomandăm seturile complete de lejerii care includ și apărători laterale. Caruselul pentru pătuț este un accesoriu util, atrăgând atenția bebelușului datorită mișcărilor de rotație, a luminilor și a muzicii, având rol de liniștire și de adormire.

3. Leagănul pentru bebeluși are rol de oferi bebelușului posibilitatea de a explora lumea, datorită poziției în care este așezat, îl ajută să-și dezvolte abilitățile motrice, întinzându-și mânuțele după jucăriile cu care este, în general prevăzut, și are rol de liniștire datorită muzicii și mișcării de legănare sau de balans. În general sunt ușor de transportat, ajutând mama să i-a bebelușul cu ea în orice cameră, pentru a-l avea aproape.

4.Coșulețul auto.


Conform reglementărilor legale în vigoare, bebelușii și copiii pot fi transportați cu autoturismul doar în scaune speciale. Coșuletul auto, poate fi folosit de la naștere până la aproximativ 13 kg. Este foarte util părinților pentru că ajută la deplasarea cu ușurință a bebelușului, atât cu mașina, cât și afară, iar dacă părinții optează pentru un sistem 3 în 1 acesta poate fi montat inclusiv pe cadrul de la cărucior. Se pune cu spatele la direcția de mers, iar dacă se dezactivează airbagurile se poate monta și pe scaunul din față. De pe la 8 luni cosuletul auto este înlocuit de scaunul auto, care se montează cu fața la direcția de mers. Scaune auto pentru copii sunt de diverse tipuri, cele mai sigure fiind cele cu sistem isofix,iar cele mai confortabile sunt cele care se rabatează, permițând copilului să doarmă în timpul călătoriei.

5. Căruciorul pentru copii este foarte util, dar mai ales odată cu vârsta de 6 luni, atunci când bebelușul poate fi așezat în fund. După 6 luni avem nevoie de cărucior sport, care este și el de mai multe tipuri, cel mai important atribut al său este faptul că este pliabil, putând fi depozitat cu ușurință. Alte caracteristici sunt: roți pivotante, sistem de frânare, mâner reversibil, coș de cumpărături, bară de jucării, centuri de prindere a copilului, culori atrăgătoare. Unele cărucioare au toate aceste caracteristici, altele doar o parte, în funcție de producător și model. Pentru plimbări pe distanțe lungi sau în vacanțe recomandăm folosirea căruciorului sport și după vârsta de 3 ani.

6. Scaunul de masă pentru copii, este foarte util de la 6 luni. Este absolut indispensabil pentru a deprinde bebelușul cu statul la masă, o dată cu ceilalți membrii ai familiei și cu mâncatul de unul singur. Există mai multe tipuri de scaune de masă pentru bebeluși, de la boostere, până la scaune multifuncționale și transformabile în scaun și măsuță copil, pentru atunci când bebelușul crește.

Toate aceste informații și multe altele puteți să aflați accesând site-ul dango.ro. Preluăm comenzi atât online cât și telefonic (0726.747.4900744.271.877), transportul fiind asigurat pe tot teritoriul României.