Iosif Rotariu are mare încredere în progresul nepotului său: ”Va face diferența”....

Iosif Rotariu are mare încredere în progresul nepotului său: ”Va face diferența”. Ce spune despre acomodarea lui Dorin la Bruges

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Dorin Rotariu / Instagram

Iosif Rotariu l-a vizitat la începutul primăverii în Belgia pe nepotul său, alături de tatăl acestuia, Ilie Rotariu, și a tras concluzii despre acomodarea tânărului fotbalist timișorean la FC Bruges. Fostul mare internațional spune că Dorin Rotariu se va impune și va deveni curând un mare plus și pentru selecționata pregătită de Christoph Daum.

Dorin Rotariu nu evoluează ca titular meci de meci în prima ligă belgiană. Atacantul în vârstă de 21 de ani a intrat pe parcursul partidei jucate de FC Bruges cu Charleroi sâmbătă seara, în play-off-ul pentru titlu. Meci încheiat la egalitate, scor 1-1.


”Am discutat cu el, am și fost trei săptămâni la Bruges. Într-adevăr e un alt nivel de pregătire, organizare, i-a fost destul de greu în primele săptămâni, acum s-a acomodat destul de bine. Mai are de lucrat la ritmul de joc. E mult mai intens decât în campionatul României. L-am văzut și aseară jucând 45 de minute, pe un post pe care nu l-a mai jucat, mijlocaș stânga. Încet încet se obișnuiește, are toate condițiile de a face performanță și cu siguranță într-un an, doi, veți vedea un Dorin Rotariu care va fi jucător de bază al echipei naționale”, a declarat Iosif Rotariu.

”Roti”, în prezent scouter la ACS Poli, crede că nepotul său are calități care nu se regăsesc la alți jucători selecționați de Christoph Daum. ”Eu cred că din toți jucătorii pe care i-am văzut în campionatul intern și în străinătate, jucători care vin la echipa națională, e cam singurul care își asumă anumite responsabilități în confruntarea unu la unu cu adversarul. Are dribling, are execuții. E un jucător care cu siguranță va face diferența, dar mai are nevoie de timp”, a concluzionat unchiul lui Dorin Rotariu.

Iosif Rotariu se interesează în această perioadă de un tânăr talentat din județul Caraș-Severin, care va fi probabil înregimentat la juniorii lui ACS Poli din vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.