Doi dintre cei mai buni elevi din Timiș susțin Bacalaureatul special. Care...

Doi dintre cei mai buni elevi din Timiș susțin Bacalaureatul special. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI
A început Bacalaureatul special

Doi elevi de clasa a XII-a din județul Timiș susțin, în aceste zile, examenul “maturității”. Liceenii vor participa în această vară la competițiile internaționale la care s-au calificat, motiv pentru care nu pot susține Bacalaureat-ul în același timp cu restul candidaților.

Ministerul Educației anunță că peste 250 de elevi din întreaga țară s-au înscris în vederea participării la sesiunea specială a Bacalaureatului, care se desfășoară în perioada 29 mai – 9 iunie, la Ploiești.


Sesiunea specială este organizată pentru componenții loturilor olimpice care vor reprezenta România, în lunile iunie și iulie, în competițiile internaționale pe discipline și în concursurile sportive, dar și pentru absolvenții de liceu care vor susține examen de admitere la universități din străinătate.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș transmit că din județul nostru participă la sesiunea specială a examenului de Bacalaureat un elev de la Colegiul Național de Artă “Ion Vidu” și unul de la Liceul “Grigore Moisil”. Aceștia s-au calificat la concursuri internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.