Hoţul bun la furat orice: autorul unor jafuri în serie, prins de...

Hoţul bun la furat orice: autorul unor jafuri în serie, prins de polițiști. Vezi ce a sustras infractorul

0
DISTRIBUIȚI

După trei furturi comise în decurs de câteva săptămâni, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Reşiţa, a fost reţinut de către poliţişti şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş-Severin. În cursul zilei de astăzi infractorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa cu propunerea de arestare preventivă.

În data de 19 martie hoţul a sustras mai multe ţevi de cupru din incinta unei societăţi comerciale din Reşiţa, în valoare totală de 800 de lei.


Aproape o lună mai târziu s-a pus pe furat băuturi alcoolice dintr-un magazin, prejudiciul ridicându-se la 450 de lei. Ultima spargere a dat-o în noaptea de 24 spre 25 aprilie atunci când a forţat sistemul de închidere al unei uşi metalice, a pătruns în sediul unui partid politic şi a furat un laptop.

În cele din urmă hoţul a fost prins. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt calificat, polițiștii efectuând în continuare cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%. Laptopul sustras a fost recuperat și predat părții vătămate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.