Nici măcar în spatele așilor: SCM Politehnica a pierdut ”finala 5-8” cu...

Nici măcar în spatele așilor: SCM Politehnica a pierdut ”finala 5-8” cu HC Odorhei. Alb-violeții au încheiat un sezon sub așteptări în Liga Zimbrilor

0
DISTRIBUIȚI
SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara a pierdut și pe teren propriu împotriva celor de la HC Odorhei în lupta pentru locul 5 și a încheiat sezonul 2016-17. Oaspeții s-au impus la limită, scor 29-28, și au câștigat astfel disputa din faza a III-a a play-off-ului cu 2-0 în meciuri la general.


Cele mai multe reușite ale gazdelor au venit din partea căpitanului Cristian Fenici, care a marcat nouă goluri.

Handbaliștii alb-violeți au fost lipsiți de câteva nume importante în duelul 2 cu cei din Odorheiu Secuiesc. Pejovic, Furak și Simovic fiind absenți din motive medicale. După ce în tur s-au impus cu 26-24, harghitenii au fost conduși în Banat cu 16-15 la pauză. Timișorenii au început mai bine partea a doua, dar au trecut dintr-o extremă în alta pe tabelă, de la un avantaj de trei goluri au ajuns să fie conduși cu trei reușite diferență.

În cele din urmă oaspeții s-au impus și în meciul 2 și și-au adjudecat finala pentru locurile 5-8. SCM Poli încheie astfel modest, pe poziția a șasea, un sezon început promițător cu o participare onorantă în cupele europene.

SCM Politehnica (marcatori): Fenici 9 goluri, V. Milosevic 1, Lasica 5, L. Ștefan 1, Marjanovic 4, Gurănescu 4, F. Lazarov 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.