Titu Bojin: „Nu vreau să vorbesc despre condamnarea penală, şi astăzi mă...

Titu Bojin: „Nu vreau să vorbesc despre condamnarea penală, şi astăzi mă consider nevinovat”

0
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin, OFICIAL candidatul UNPR la şefia CJ Timiş

Preşedintele UNPR Timiş, Titu Bojin, prezent la emisiunea PRESSALERT LIVE, a menţionat că problemele sale cu justiţia ar trebui, în mod normal, să fie rezolvate. Fostul preşedinte al CJ Timiş a precizat din postura de invitat în studioul HDV că nici acum nu se consideră vinovat în speţa în care a primit o condamnare de un an cu suspendare.

„Cât priveşte condamnarea de un an cu suspendare, am făcut apel.


În mod normal ea e prescrisă. Adică s-a prescris la miezul nopţii, când primit sentinţa la ora la 8.00 seara. Nu comentez sentinţa. Nu vreau să mai vorbesc despre asta, nu mă consider nici astăzi vinovat. Nu am semnat acele acte, ci alţi colegi. A fost doar aşa, probabil de la Dumnezeu citire. Am pus doar o rezoluție ca să se prevedă soluţiile legale”, a declarat Titu Bojin cu privire la acest subiect.

Preşedintele UNPR Timiş a menţionat că, în cazul unui alt proces în care este implicat, este singurul care a rămas pe dinafară. „Eu, personal, nu am primit nicio scoatere de sub urmărire penală. În schimb, toţi cei 18 primari care erau în baza discuţiilor pentru care au fost cercetaţi, au fost scoşi de sub urmărire”, a dezvăluit Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.