Liberala Gorghiu, convinsă că Ponta nu va face „mare brânză” cu noul...

Liberala Gorghiu, convinsă că Ponta nu va face „mare brânză” cu noul său partid. Cum argumentează

0
DISTRIBUIȚI

Senatoarea PNL Alina Gorghiu nu este deloc impresionată de anunțul făcut de fostul premier Victor Ponta cu privire la planurile sale politice. Întrebată astăzi dacă este de părere că Victor Ponta își va forma propriul partid care ar urma să destructureze sau cel puțin să slabească forța PSD, Gorghiu a declarat că „Forța domnului Ponta s-a văzut la moțiunea de cenzură, adică nu a existat, nu a reușit să facă mare brânză nici atunci, nu cred că va face nici în viitor.


Însă categoric nu plecarea lui va îngropa PSD. Se descurca magistral domnul Dragnea cu îngroparea PSD. Ce pot să vă spun este că din toamnă am convingerea că vom vedea un grup parlamentar nou. Nu știu dacă va face și domnul Ponta parte din el sau nu, dar cu siguranță sunt destui nemulțumiți în PSD și ALDE încât vor reuși să se regrupeze în acest grup parlamentar nou și să îi vedem din septembrie în noua legislatură”.

Victor Ponta a scris pe Facebook la o întrebare a unui utilizator că „Nu am fost niciodată în alt partid cu excepția PSD. Dupa 15 ani de activitate am fost exclus pentru că l-am apărat pe Sorin Grindeanu (care era in PSD din 1996) împotriva lui Liviu Dragnea (care a venit de la PD)!!! Acum sunt independent, dar cu siguranță din septembrie voi face politică într-un partid nou (sub nicio formă în vreunul din cele aflate acum în Parlament)!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.