ASU Politehnica, faţă-n faţă cu primul test din noua stagiune a ligii...

ASU Politehnica, faţă-n faţă cu primul test din noua stagiune a ligii secunde. Ce spune căpitanul „băieţilor în ghete”, Ioan Mera

0
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, de la ora 11.00, ASU Politehnica Timişoara va debuta în noul sezon al Ligii a II-a, într-o deplasare lungă şi dificilă, pe terenul celor de la Dacia Unirea Brăila. Alb-violeţii au plecat de astăzi înspre celălalt capăt al României cu un singur ţel, acela de a scoate un rezultat pozitiv, de a debuta cu dreptul în noua ediţie a întrecerii.

Unul dintre cei mai importanţi pioni în vederea obţinerii unui succes la Brăila va fi cu siguranţă căpitanul lui ASU Poli, Ioan Mera, care s-a arătat încrezător în şansele pe care echipa sa le are. „În primul rând, ne așteaptă o deplasare foarte lungă, plecăm cu două zile înainte la Brăila. E foarte important să începem bine campionatul, să ne întoarcem cu puncte de acolo.


Probabil va fi un meci de luptă, am înțeles că terenul e destul de rău la Brăila, dar sper să ne adaptăm cât mai repede la condițiile de joc și să obținem puncte din acest meci. Dacă am putea să le obținem pe toate, ar fi și mai bine”, a specificat Ioan Mera, conform druckeria.ro.

Din spusele căpitanului echipei de pe Ştiinţa, timişorenii au plecat cu temele făcute înspre Brăila. „Avem ceva informații despre echipa din Brăila. Am și făcut o analiză tactică a lor, domnul antrenor ne-a vorbit despre cei de la Dacia Unirea. Nu voi dezvolta prea mult subiectul, deoarece rămâne în vestiar ceea ce s-a vorbit. Sper să îi anihilăm și să îi obligăm să joace cât mai slab sâmbătă”, a precizat căpitanul Mera.

Atitudinea pozitivă se găseşte şi în vestiarul alb-violeţilor: „suntem pregătiţi. Am făcut un cantonament bun, antrenamentele sunt foarte bune. E momentul să începem campionatul și sperăm să îl începem cât mai bine. Doar prestațiile reușite aduc victorii, iar victoriile ne dau încrederea necesare pentru următoarele etape”, a declarat Ioan Mera pentru sursa citată anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.