ASU Politehnica a înregistrat la Târgoviște prima înfrângere din acest sezon. Ce...

ASU Politehnica a înregistrat la Târgoviște prima înfrângere din acest sezon. Ce spune tehnicianul Bogdan Andone despre cauzele eșecului

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” nu au reușit să obțină niciun punct din dificila deplasare din runda a treia a Ligii a II-a. ASU Politehnica a fost învinsă de Chindia Târgoviște cu 2-0 (1-0) și a suferit astfel primul eșec stagional. Bogdan Andone, antrenorul alb-violeților, consideră că echipa sa a fost afectată decisiv de drumul lung și căldura resimțită pe durata partidei.

ASU Poli nu a putut repeta figura de la Brăila, unde s-a impus în prima rundă. Timișorenii au fost încurajați sub Turnul Chindiei de circa 150 de suporteri, dar nu au reușit să plece cu niciun punct acasă. În minutul 13 Martac a deschis scorul pentru gazde în urma unui șut care a trimis balonul în vinclul lui Gakos. Chindia a continuat să fie echipa mai prezentă în joc până la pauză. La reluare, vizitatorii și-au arătat intențiile ofensive, dar Mera (min. 48) și Bădăuță (57) nu au reușit să aducă egalarea în urma unor șanse bune de a marca. În cele din urmă târgoviștenii au mai punctat o dată prin Denis Ciobotariu, fiul fostului internațional ”tricolor” reușind să înscrie cu capul în urma unei lovituri de colț din minutul 82.

ASU Politehnica pierde așadar primele puncte din acest sezon după un start bun, cu două victorii. De remarcat că la ”Băieții în ghete” a debutat azi Poparadu într-un sistem de joc schimbat de Bogdan Andone. Pentru timișoreni urmează miercuri jocul cu Metaloglobus, pe Știința, din prima etapă intermediară a B-ului.

Chindia Târgoviște: I. Popescu – Martac, Vătavu, Ciubotariu, Dumitrașcu – Neguț, L.


Mihai, Honciu (cpt., 58 Pencea), Stoica – Cherchez (70 Bâtfoi), Neicuțescu (84 Nisipeanu). Antrenor: Nicolae Croitoru.

ASU Politehnica Timișoara: Gakos – Motreanu (81 Coadă), Bilia, Mera (cpt.), Taub – Poparadu (70 Staicu) – Sorescu, M. Stancu, Krausz, Predescu (81 Plămadă) – Bădăuță. Antrenor: Bogdan Andone.

”Ce aș putea să le reproșez?”

Antrenorul bănățenilor, Bogdan Andone, a acuzat după meciul de la Târgoviște condițiile în care a fost nevoită să evolueze echipa sa. ”Concluziile sunt simple: după aproape 15 ore de mers cu autocarul, de ieri, de la 8 dimineață, și până la 10 seara, ce să mai jucăm peste 12 ore? Dacă Federația așa consideră că va crește fotbalul românesc, nu mai e nimic de spus. Ce să le spun băieților? Ce aș putea să le reproșez, în condițiile în care sunt leșinați după 15 ore pe drum? Să plătească Federația bani echipelor pentru a merge cu două zile înainte sau să mergem cu avionul în aceste deplasări lungi. Acum iar ne așteaptă 15 ore pe drum, ajungem la noapte în Timișoara, iar miercuri avem din nou meci… Nu am ce să le reproșez băieților, am întâlnit un adversar puternic. Țin să le mulțumesc în mod special suporterilor, care au bătut drumul de la Timișoara pentru a fi alături de echipă”, a spus Andone pentru Druckeria.ro.

”Au fost două-trei situații importante, pe care noi le-am ratat, la începutul reprizei a doua. Bădăuță a fost singur cu portarul, apoi Krausz, din șase metri, a trimis peste poartă cu capul. Pe final de meci, am început să resimțim oboseala. Din nou, 2-3 jucători au acuzat o stare de oboseală acută, am fost nevoit să fac schimbări, dar asta e situația. Mai prindem două deplasări, ca aceasta, de la Târgoviște, sau cum a fost cea de la Brăila și ajung să mă legitimez și eu, și antrenorii secunzi, să fim și noi 11 în teren. E oboseală exagerată… Aseară, când au ajuns, băieții abia au putut să mănânce. S-au trezit apoi după șapte ore de somn și au mers la fotbal. Ce fotbal să faci în aceste condiții? Și-au dorit, dar atât s-a putut din punct de vedere fizic”, a concluzionat Bogdan Andone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.