Diferență mare între campioana Europei și Timișoara Saracens. Bănățenii au încasat șapte...

Diferență mare între campioana Europei și Timișoara Saracens. Bănățenii au încasat șapte eseuri în testul special de la Londra

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Daniel Nechita (Londra)

Campioana României va trebui să se mulțumească cu gândul că a mai câștigat puncte la capitolul experiență după deplasarea din Anglia. Timișoara Saracens nu s-a putut ridica la nivelul formației de la care a primit noul nume, Saracens FC. Gazdele de pe Allianz Park au reușit nu mai puțin de șapte eseuri, toate cu transformare, fără a încasa deloc în această seară, scor 49-0.

Cu absențe notabile de ambele părți, jocul de astăzi a avut rapid o singură direcție. Către buturile bănățenilor. Sean Maitland a deschis scorul în minutul 7. Apoi, rând pe rând, Schalk Brits, Duncan Taylor, Jackson Wray și același Maitland au culcat din nou balonul în terenul de țintă al timișorenilor. De fiecare dată Alex Lozowski a transformat, astfel că la pauză scorul a fost 35-0 pentru gazde.

În partea a doua Saracens din Banat a avut meritul că a rezistat mai bine la atacurile britanicilor.


Scott Spurling și Hayden Thompson-Stringer au fost realizatorii singurelor eseuri din această repriză.

Pentru Timișoara Saracens urmează încă un examen de foc la început de sezon. Pe 2 septembrie e așteptată din nou pe ”Dan Păltinișanu” CSM Știința Baia Mare, de această dată pentru runda a doua a SuperLigii. În etapa 1, din acest weekend, bănățenii nu aveau adversar în campionat.

Mai jos, prezentarea echipelor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.