Europarlamentarul Maria Grapini cere un referendum pe tema migranţilor. Cine e de...

Europarlamentarul Maria Grapini cere un referendum pe tema migranţilor. Cine e de vină că sunt tot mai mulţi

1
DISTRIBUIȚI

Zi de zi noi „loturi” de migranţi sunt identificate pe străzile din Timişoara, în parcuri sau în tabere clandestine. Un lucru este cert: migranţii intră în ţara noastră ilegal şi dacă nu sunt identificaţi de poliţie, au toate şansele să şi treacă mai departe, în drumul lor spre Germania, fără a fi luaţi în baza de date. În vreme ce parlamentarii de Timiş tac mâlc atunci când vine vorba de migranţi, europarlamentarul Maria Grapini este extrem de revoltată de situaţie şi cere măsuri imediate de consultare a populaţiei.

„Am avut mai multe intervenții în Parlamentul European şi am interpelat cei doi responsabili români- preşedintele Iohannis şi Cioloş (n.r Dacian Cioloş, fost premier), atunci când s-a decis admiterea migranților fără un program de securitate, de admitere şi de returnare bine pus la punct.


Atacurile în lanț arată ca ei sunt mai bine organizați decât noi, europenii. Am spus răspicat în Parlament: sunt umanist şi doresc să dăm dovada de solidaritate, dar fără a slăbi securitatea cetăţenilor noștri. Am cerut un program concret de azil, cine este primit, cine este returnat. Din păcate, Consiliul – instituția care de fapt decide -șefii de stat şi guverne, a hotărât primirea şi repartizarea de cote. Vom începe sesiunea în 28 august şi voi face din nou demersuri scrise către Comisie, dar vreau ca opinia publică să stie că, de fapt, șefii de stat şi de guverne hotărăsc soarta Europei. Poate ar fi cazul acum ca România să facă un referendum. Poate acum trebuie sa decidem noi, cetățenii”, a scris Grapini pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. maimuta asta,vrea capital electoral,mai vrea un mandat si nu stie cum sa mai prosteasca populimea !Bai frate,toate gastele,toate baragladinele,toata pleava societatii,ajunge sa reprezinte omul de rand,scursurile astea,au tinut tara in balega,27 de ani ! MARS babaciuneo !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.