SCM Politehnica rămâne neînvinsă în amicale. Handbaliştii alb-violeţi au mai câştigat două...

SCM Politehnica rămâne neînvinsă în amicale. Handbaliştii alb-violeţi au mai câştigat două partide la Buziaş, cu adversar din Serbia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica Timişoara a ajuns la şase partide de pregătire disputate în această vară. Bilanţul echipei pregătite de Pero Milosevic e covărşitor pozitiv. Astăzi, echipa bănățeană a obținut o nouă victorie în fața sârbilor de la Dinamo Pancevo, scor 37-22, după ce ieri timișorenii s-au impus la șapte goluri diferență în fața aceluiași adversar.

Alb-violeții se simt bine în sala care poartă numele căpitanului Cristian Fenici. În acest weekend timișorenii au mai câștigat aici două partide din cele șase disputate până acum.


Marcatorii de azi ai lui Poli au fost: Krsto Milosevic 6 goluri, Hrimiuc 5, Șania 5, Marjanovic 4, Neamtu 4, Furak 4, Paius 3, Fenici 2, Orbovic, Ștefan, Szentpeteri și Șimicu (1 gol). Santeiu, Uruianu, Lasica, Cîmpan și Vuk Milosevic au fost menajați din motive medicale.

Ieri, bănățenii români s-au impus cu 32-25 în fața celor sârbi. Marjanovic 9 goluri, Șania 6, Krsto Milosevic 4, Fenici 3, Hrimiuc 3, Furak 3, Orbovic 2, Păiuș și Lasica, au fost cei care au înscris golurile învingătoarei tot în căldura sălii de la Buziaș. SCM Politehnica speră să revină curând în ”Olimpia”, unde au avut loc lucrări de rașchetare și revopsire a suprafeței de joc.

Până acum SCM Poli a disputat șase partide-test. Bilanțul e excelent: cinci victorii și o singură remiză. După dubla victorie cu Făgăraș, tot în arena ”Cristi Fenici”, elevii lui Pero Milosevic au avut parte de teste mai puternice în Maramureș weekendul trecut. Acolo s-au înregistrat o victorie, cu scorul de 33-30, și o remiză: 21-21, contra colegei din Baia Mare.

În 25 și 26 august va avea loc o ediție specială a Cupei Politehnica. Turneu aniversar la care mai participă Mako (Ungaria), Minaur Baia Mare, Tatabanya și Steaua Roșie Belgrad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.