Marius Staicu își înfruntă fosta echipă după ce a spart gheața la...

Marius Staicu își înfruntă fosta echipă după ce a spart gheața la ASU Politehnica. Cum văd ”Băieții în ghete” duelul cu CS Mioveni

0
DISTRIBUIȚI
Marius Staicu, foto central-dreapta, nu a așteptat foarte mult timp după prima reușită la ASU Poli

ASU Politehnica revine mâine cu un joc pe teren propriu contra unui adversar aparent imprevizibil. Unul dintre atuurile alb-violeților ar putea fi Marius Staicu, atacantul timișorenilor a făcut parte până în această vară din angrenajul celor de la CS Mioveni. Jucătorul în vârstă de 30 de ani se află pe o pantă ascendentă la Timișoara. În runda trecută a marcat primul său gol oficial pentru ”Băieții în ghete”.

Marius Staicu a evoluat în sezonul trecut pentru CS Mioveni în Liga a II-a, reușind să marcheze de cinci ori în 20 de apariții în campionat pentru argeșeni. În vară el a părăsit gruparea din orașul cunoscut pentru Uzinele Dacia, la fel cum a făcut-o tehnicianul timișorean Alexandru Pelici. Pe banca vizitatorilor de sâmbătă ai bănățenilor se află antrenorul care a părăsit-o pe ACS Poli într-un moment de degringoladă în Liga I, Florin Marin.

”Este un meci dificil, cu o echipă incomodă, care joacă foarte bine în deplasare. Florin Marin, din câte știu eu, organizează foarte bine defensiva și o să avem un meci dificil. Dar jucăm acasă, la Timișoara, avem tot Banatul în spate și ar trebui să câștigăm fără probleme. M-a surprins rezultatul lor cu Pandurii. Nu au mai luat demult patru goluri acasă. Dar e un campionat foarte surprinzător după cum s-a văzut în primele etape.


Foarte mulți jucători le-au plecat în vară. A rămas un nucleu, dar cred că au și ei punctele lor slabe și sâmbătă trebuie să facem tot posibilul să câștigăm”, a declarat Marius Staicu.

Atacantul revenit pe Bega a reușit să marcheze primul său gol pentru ASU Poli în primul joc în care a fost și titular. A făcut-o într-un moment delicat pentru ”Băieții în ghete”, în prelungirile primei reprize de la Clinceni, oarecum contrar cursului jocului deoarece gazdele aveau 2-0 și dominau ostilitățile. A fost semnalul revenirii timișorenilor, care au egalat rapid și s-au impus în cele din urmă cu 3-2 în jocul din județul Ilfov. ”Sunt bucuros că am reușit să sparg gheața, că am marcat. A fost un meci dificil, dar am fost susținuți de acești oameni minunați și sper ca sâmbătă să le facem o nouă bucurie. Această victorie chiar ne dă încredere și abia așteptăm meciul. Am un moral mai ridicat după primul gol și cu siguranță dacă voi fi pe teren voi face tot posibilul să marchez din nou”, a conchis ”Staikone”.

Emanuel Fișteag: ”Cel mai bun și cel mai în formă va apăra”

În jocul din runda trecută a debutat în B pentru ASU Politehnica portarul junior Emanuel Fișteag. ”Ne așteaptă un meci foarte greu. Jucăm acasă, suntem obligați să luăm cele trei puncte. Sper să ne bucurăm cu suporterii după meci. A fost un joc cu de toate la Clinceni, însă am întors scorul și am câștigat. Nu am avut emoții, îi mulțumesc domnului antrenor că a avut încredere în mine. Anul trecut am debutat tot cu o victorie, sper să o ținem tot așa”, a spus Fișteag.

Tânărul portar nu se sperie de concurență. Din această săptămână ASU Poli are trei portari iar toți trei se încadrează la categoria jucători sub 21 de ani. ”Îl știu pe Cosmin, ne înțelegem foarte bine, pot să spun că e un portar foarte bun. Mă bucur că a ajuns aici. Cel mai bun și cel mai în formă va apăra”, a concluzionat ”Fiști” cu referire la Cosmin Dur-Bozoancă, tânărul goalkeeper sosit de la Viitorul sub formă de împrumut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.