Pasajul Jiul, deschis cu două zile mai devreme față de data anunțată...

Pasajul Jiul, deschis cu două zile mai devreme față de data anunțată de primarul Robu

0
DISTRIBUIȚI

Traficul rutier a fost reluat astăzi prin Pasajul Jiul, o bandă pe sens de circulație, suprafața de rulare fiind încă nefinisată.

Deschiderea este o veste bună pentru șoferi, mai ales că luni începe școala, iar traficul din Timișoara a fost unul de coșmar în ultimele zile.

Acum o săptămână, Nicolae Robu declara că în data de 11 septembrie, când începe școala, în mod sigur se va circula pe câte o bandă pe fiecare sens prin pasajul Jiul, iar pe toate cele cinci benzi, de la sfârșitul acestei luni.

„Săptămâna aceasta s-a turnat beton pe banda numărul doi, la pasajul Jiul.


În 11 septembrie dăm în folosință două benzi la pasajul Jiul. Acum pot spune fără nicio grijă că în 11 septembrie, când vor începe școlile, prin pasajul Jiul se va putea circula pe câte o bandă pe sens. Benzile patru și cinci sunt în lucru în perioada imediat următoare, astfel încât la sfârșitul lunii septembrie, toate cele cinci benzi ale pasajului Jiul să poată fi date în folosință. Vom da în folosință pasajul Jiul până la sfârșitul lunii septembrie, sunt toate premizele să se întâmple”, a explicat atunci edilul șef.

Potrivit primarului Timișoarei, după ce traficul auto va fi reluat prin pasajul Jiul, vor mai rămâne finisaje de făcut la trotuar și pista de biciclete, dar pe parcursul lunii octombrie vor fi finalizate și acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.