Primarul Robu despre poarta de intrare în oraș reabilitată fără proiect tehnic:...

Primarul Robu despre poarta de intrare în oraș reabilitată fără proiect tehnic: „Nu trebuie perturbate organele de anchetă”

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, continuă să refuze să ofere declarații pe tema porții de la intrare în oraș din Calea Lugojului, poartă care s-a prăbușit peste mașina unui tânăr pe care l-a și ucis în timpul furtunii din 17 septembrie. Amintim că poarta a fost reabilitată cu 56.000 de euro printr-un contract oferit prin încredințare directă firmei SC Stareto, iar lucrările au fost realizate fără un proiect tehnic.

Întrebat astăzi dacă va cere expertizarea lucrărilor de pe Calea Aradului, Nicolae Robu a comentat că „sunt alții care trebuie să… ei să le fie rușine pentru faptul că politizează cu un politicianism penibil și jenant și nenorocirile care au avut loc în acest oraș.


Sunt instituții ale statului care își fac ele datoria și care trebuie lăsate să își facă datoria că și-o vor face așa cum știu să și-o facă. Nu consilierii PSD sunt anchetatori, nici mai știu eu ce pretins jurnalist și așa mai departe. Noi vom face ceea ce considerăm noi că trebuie făcut și aici organele de anchetă au rolul cel mai important. Dumneavoastră aveți acest subiect, tratați-l. Eu voi răspunde cu tăcere în alte împrejurări dacă mai ridicați subiectul. Eu vreau să las și îndemn pe toată lumea să lase organele de anchetă să facă ce vor și expertiză și acolo și la una pereche cu cea care s-a prăbușit și peste tot. Nu trebuie perturbate organele de anchetă, cine face asta este un om incorect, iar eu sunt un om corect și las să se facă tot ce consideră cei abilitați să facă anchete”, a declarat Nicolae Robu.

Întrebat de PRESSALERT.ro dacă a comandat verificări în primărie privind reabilitarea porții, Robu a spus „alt subiect”. Ulterior acesta a explicat că la poarta de pe Calea Aradului, „nu face primăria în momentul de față expertiză. Nu am anunțat dacă vom face, o vom anunța”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.