Victorie facilă pentru Informatica Timișoara în așteptarea unor vremuri mai bune. Bănățenii...

Victorie facilă pentru Informatica Timișoara în așteptarea unor vremuri mai bune. Bănățenii au acum șase jucători selecționați la loturile naționale

0
DISTRIBUIȚI
Savio și Simic, jucători de bază la Informatica

CS Informatica Timișoara și-a continuat seria de succese din debutul noului sezon. Alb-violeții de pe parchet au depășit suferinda Muncitorul Reșița, scor 7-0, în a doua rundă a Ligii I la futsal. În lotul pregătit de Robert Lupu a revenit portarul Vlad Iancu, care plecase în ediția trecută la Deva.

După succesul din Supercupă cu Aurobergamo și cel de la Călărași, din prima rundă a campionatului 2017-18, Informatica nu putea avea probleme pe teren propriu cu Muncitorul Reșița, grupare care, cel puțin pe teren mare, e în pericol de dispariție după 106 ani de existență! Reușitele timișorenilor au aparținut în această întâlnire lui Rakic (2 goluri), Deco (2), Ilaș, Ivașcu și Simion.

Următorul joc pentru Informatica va fi abia pe 17 septembrie, o deplasare dificilă pe terenul celor de la FK Odorheiu Secuiesc, grupare care are de asemenea maximum de puncte după două runde.

Reprezentanți la barajele României și Serbiei

Componenții Informaticii Timișoara vor fi solicitați însă în pauza de campionat la echipele reprezentantive.


Nu mai puțin de patru jucători vor merge ”sub tricolor” pentru prima manșă a barajului cu Georgia pentru Futsal Euro 2018. Pe lângă antrenorul-jucător Robert Lupu au fost selecționați Vlad Iancu și recent naturalizații Savio și Felipe. De asemenea, bănățenii se pot lăuda și cu doi jucători în lotul Serbiei, vecinii urmând să joace în aceeași perioadă (10-13 septembrie) în Cehia. Stefan Rakic și Milos Simic vor încerca să ajungă din nou la un turneu final cu naționala lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.