Atac armat în New York: Cel puţin şase persoane au murit după...

Atac armat în New York: Cel puţin şase persoane au murit după ce un individ a intrat cu maşina în trecători şi apoi a deschis focul

0
DISTRIBUIȚI

Cel puţin şase persoane au fost ucise, iar alte 15 au fost rănite, într-un atac armat produs marţi după-amiază în apropierea unui liceu din zona Manhattan, în oraşul american New York, afirmă surse citate de presa locală.

O persoană a fost reţinută după incidentele produse marţi după-amiază în Manhattan, anunţă Poliţia oraşului New York.

„O persoană este în detenţie.


Nu există suspecţi în libertate. Toate informaţiile sunt preliminare, investigaţia continuă”, a comunicat Poliţia, precizând că incidentele au avut loc în zonele Chambers / Greenwich / West.

„Un vehicul a lovit mai multe persoane. Există numeroase persoane decedate sau rănite. Vehiculul şi-a continuat parcursul spre sud, intrând în coliziune cu altă maşină. Suspectul a ieşit din vehicul, avea asupra sa ceea ce păreau a fi arme de foc; a fost împuşcat de agenţi şi este în detenţie”, a precizat Poliţia.

Potrivit datelor preliminare, un individ a lovit mai multe persoane cu o camionetă pe o pistă pentru biciclete, după care a intrat în coliziune cu un alt vehicul. Şoferul agresor a deschis apoi focul la întâmplare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.