A fost găsit și trupul celei de-a patra persoane care se afla...

A fost găsit și trupul celei de-a patra persoane care se afla în mașina căzută în Dunăre

0
DISTRIBUIȚI

Trupul celei de-a patra persoane care se afla în mașina căzută în Dunăre, la începutul lunii octombrie, în județul Caraș-Severin, a fost găsit de autoritățile sârbești la 44 de kilometri de locul accidentului.

Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, ne-a declarat că trupul bărbatului de 48 de ani aflat în mașina căzută în Dunare a fost găsit, ieri dimineață, de autoritățile sârbești, însă de abia astăzi au fost anunțate autoritățile din România.

“Ieri dimineață, autoritățile sârbești au găsit trupul bărbatului de 48 ani.


Se afla în stare avansată de putrefacție și nu a putut fi identificat după fotografia din buletin, însă asupra lui au fost găsite documente personale. Trupul bărbatului a fost găsit la 44 de kilometri aval de locul accidentului. Astăzi i se va face autopsia, familia a fost anunțată”, a afirmat Cecilia Dăneț.

Bărbatul de 48 de ani este cea de-a patra persoană aflată în mașina căzută în Dunăre, trupurile celorlalte trei, soția și doi copii, au fost găsite treptat.

O maşină în care s-ar fi aflat cinci persoane, şoferul şi o familie cu doi copii, a căzut, în data de 7 octombrie, în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini, din judeţul Caraş-Severin.

Şoferul, un bărbat de 44 de ani care avea permis de şapte luni, a reuşit să se salveze şi a povestit că în maşină se aflau încă patru persoane.

„Este vorba de o familie din localitatea Sicheviţa, soţ, soţie şi doi copii. Soţul are 48 de ani, soţia are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani şi un minor de trei ani”, declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, parapetele în zona producerii accidentului era rupte sau deteriorate de aproximativ doi ani.

Ministrul Transporturilor de atunci, Răzvan Cuc, a cerut un Raport cu privire la elementele care ar fi putut contribui la agravarea tragicului accident petrecut pe DN57, între Orşova şi Moldova Nouă, la Coronini, iar directorul Regionalei de Drumuri și Poduri Timişoara şi şeful Secţiei Drumuri Orşova au fost demişi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.