Elicopterul lui Romeo Dunca, distrus în urma unui accident pe Muntele Mic....

Elicopterul lui Romeo Dunca, distrus în urma unui accident pe Muntele Mic. Ce s-a întâmplat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Sursa foto: Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile (CIAS)

Ghinion pentru unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din vestul țării. Elicopterul lui Romeo Dunca, în valoare de aproximativ două milioane de euro, s-a răsturnat, în această seară, pe pârtia Borlova, de pe Muntele Mic, în timpul unei rafale mai puternice de vânt.

Potrivit Reper24, incidentul s-a petrecut imediat după ce elicopterul a aterizat, aparatul de zbor fiind lăsat pornit și nesupravegheat, după ce omul de afaceri s-a deplasat până la portbagajul mașinii sale.

„Astăzi seară, pârtia Borlova a fost locul unui eveniment nefericit, un elicopter s-a răsturnat chiar pe cablul instalației de transport. Din fericire, pilotul nu a pățit nimic, sunt doar pagube materiale.


Linia Borlova 1 a rămas fără cablu, vom încerca să pornim Borlova 2”, au transmis, pe Facebook, reprezentanții paginii Muntele Mic Online.

Romeo Dunca a declarat, pentru Reper24, că incidentul s-a petrecut într-o clipă de „neglijență”.

„A fost o clipă de neglijență pe care mi-o asum. În cabină nu mai era nimeni, iar la manete am fost eu, deci nu altcineva, așa cum se speculase. Pagubele materiale la aparatul de zbor sunt însemnate“, a afirmat omul de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.