O petrecere nebună cu peste 30 de ore de muzică şi invitaţi...

O petrecere nebună cu peste 30 de ore de muzică şi invitaţi internaţionali de seamă, la cea de-a doua ediţie a festivalului Lost in Space la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Cea de-a doua ediţie a festivalului Lost In Space – eveniment derulat la sfârşitul săptămânii trecute în Timişoara – a avut parte de un line up cât se poate de atractiv pentru iubitorii de muzică electronică, strângând în clubul Database peste 1700 de participanţi.

Printre artiştii care au mixat în cadrul ediţiei din acest an a festivalului s-au numărat Alex Kennon, Atapy, Clarkent, Cugler, Dan Dragoș, LEON, Loxique, Luca M, NiCe7, Olivian Nour, Piticu, Saalem, Tania, Vess, VID sau Matthias Tanzmann. Artistul german Matthias Tanzmann – care este binecunoscut pentru rezidenţa sa în cadrul echipei Circo Loco – a devenit cunoscut atât pentru seturile sale, cât şi pentru producţii, remixurile la piese de Booka Shade, Moby sau Josh Wink fiind apreciate în lumea întreagă. Setul lui din cadrul festivalului a fost primit cu entuziasm de către cei prezenţi, la fel ca şi apariţiile celorlalţi invitaţi ai evenimentului.

„Din punctul meu de vedere, a doua ediție a Lost In Space Festival a fost un real succes. Am avut un număr de peste 1700 de participanți în cele două zile de festival, spre surprinderea mea o parte considerabilă fiind străini din diverse țări, fapt ce nu poate decât să mă bucure. În ceea ce priveşte muzica şi atmosfera, am avut parte doar de feedback-uri pozitive. Încercăm de la an la an să creştem calitatea oferită publicului şi să împăcăm pe plan muzical pe toată lumea. Deşi am promis 48 de ore de muzică non stop, acest fapt nu s-a putut concretiza şi e firesc până la urmă la un festival de talie mică, însă important e că noi creştem şi, odată cu noi, şi publicul nostru. Cele peste 30 de ore însă au fost desăvârşite şi pline de dans, entuziasm şi multe zâmbete. Sperăm la o ediție următoare cel puțin la fel de frumoasă ca aceasta, cu un public şi mai mare, însă la fel de energic.”, ne-a declarat Cosmin Eparu, organizatorul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.