ASU Politehnica își încurajează fanii să doneze sânge și să facă un...

ASU Politehnica își încurajează fanii să doneze sânge și să facă un nou gest frumos. Vezi detaliile campaniei ”Donează! Gestul tău contează”

0
DISTRIBUIȚI

donare de sange

Clubul alb-violet din Liga a II-a și susținătorii săi au inițiat o nouă campanie care încurajează donarea de sânge. ASU Politehnica își dorește ca tot mai mulți timișoreni să se implice în acțiunea ”Donează! Gestul tău contează”. Mai mult, cei care vor ajuta sunt încurajați să predea tichetele de masă obținute druckerilor, care le vor folosi cu ocazia Crăciunului în beneficiul familiilor nevoiașe din județul Timiș.

ASU Poli și suporterii ei nu sunt la prima acțiune de acest gen.


Campania susținută de alb-violeți își propune să ajute la ameliorarea crizei de transfuzii din spitale. ”Donează! Gestul tău contează” îi invită în acest sens pe timișoreni să vină între 12 și 16 decembrie pe strada Martir Marius Ciopec, nr. 1 (lângă Spitalul Județean) cu cartea de identitate, permisul de conducere sau pașaportul tău. Beneficiile donării, precum analizele la zi, decontările de transport și ziua liberă de la serviciu, dar și toate detaliile sunt enumerate pe pagina campaniei.

Cei care ajută sunt rugați să doneze tichetele de masă primite în contul deja cunoscutei Acțiuni de Crăciun a Druckeriei, o altă campanie care își propune în acest an să aducă alimente pe masa mai multor familii sărace din cel mai vestic județ.

Sărbătoare sub spectru caritabil

Ieri, suporterii au sărbătorit cei 96 de ani de Politehnica Timișoara și parcursul pozitiv al ”Băieților în ghete” chiar alături de Alin Ignea și compania. De altfel, petrecerea din locația parteneră a clubului a fost și prilej de donații. Astfel, intrarea la eveniment a costat 10 lei, sumele adunate intrând tot în contul Acțiunii de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.