Maserati de 80.000 de euro, furat de sub nasul proprietarului, un om...

Maserati de 80.000 de euro, furat de sub nasul proprietarului, un om de afaceri din Timiș FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Un om de afaceri din orașul timișean Lugoj a rămas, în doar trei minute, fără un bun de preț: un Maserati Ghibli, o mașină de lux unică în oraș, scrie lugojinfo.ro. S-a întâmplat în această săptămână, când două persoane, potrivit proprietarului, au furat autoturismul de lux chiar din fața casei, de pe o stradă din Lugoj.

”Practic a fost furata in trei minute.


Cu siguranta este vorba de niste profesionisti. Am predat politiei mai multe imagini in care apar cei doi indivizi care au plecat cu autoturismul”, a declarat omul de afaceri Flavius Luca, proprietarul autoturismului, pentru sursa citată.

Poliția Timis a anuntat ca a inceput o ancheta pentru furt calificat, in acest caz. Cel mai probabil actiunea s-a produs la comanda, indivizii folosind un dispozitiv sofisticat pentru furtul autoturismului. Avand in vedere valoarea masinii, cazul a fost preluat de catre ofiteri specializati in furturi auto, iar autoturismul a fost dat in urmarire internationala.

Foto: lugojinfo.ro

1 COMENTARIU

  1. Pai spuneti si cum a fost furata pentru ca altii sa nu pateasca acelasi lucru.
    cautati cu google: keyless cars stolen
    de exemplu linkul: https://www.express.co.uk/life-style/cars/884792/car-stolen-keyless-entry-hack-Mercedes-Solihull-Birmingham-UK

    sint vizate numai masinile moderne cu sistem de acces fara cheie. complicele are o „cutie” (acum un an sistemul era intr-o geanta de laptop, a evoluat si tehhologia hotilor) si sta linga casa ca sa caute semnalul de la cheia masini. hotul sta linga masina cu cutia receptor care comunica cu masina si o pacaleste, sistemul crede ca deschide si porneste masina pentru cheia originala. hotul pleaca cu masina, complicele cu masina cu care au sosit la fata locului.

    sfaturi: nu scoateti cheia din buzunar pentru a o puna linga intrarea in casa/apartament.
    folositi pentru cheie un „portmoneu” ecranat la rfid, cel care e recomandat sa aveti si pentru ca cardurile bancare fara contact sa fie scanate cind sint in buzunar.
    PS: pe proprietarii din vest nu ii intereseaza aceasta vulnerabilitate pentru ca au asigurare si primesc alta masina

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.