Deputatul USR Cătălin Drulă, apel la PSD Timiş. Ce le cere pentru...

Deputatul USR Cătălin Drulă, apel la PSD Timiş. Ce le cere pentru a-şi demonstra demnitatea

0
DISTRIBUIȚI

Ziua şi atacul la PSD Timiş din partea parlamentarilor de Timiş. Joi, senatoarea PNL Alina Gorghiu declara că PSD Timiş se teme de Liviu Dragnea şi că social-democraţii din judeţ stau cu capul plecat în faţa nedreptăţilor pe care liderul de la nivel naţional le face membrilor de partid. Nici deputatul USR Cătălin Drulă nu vede cu ochi buni activitatea social-democraţilor din judeţ.

„Singura preocupare a coaliţiei de guvernare şi a PSD a fost dărâmarea justiţiei în acest an. Am început anul cu OUG 13 şi l-am terminat cu Legile Justiţiei. Ce vreau să subliniez este că în toate aceste ticăloşii PSD Timiş a fost complice, începând de la OUG 13 dată sub semnătura domnului Sorin Grindeanu şi terminând cu Legile Justiţiei unde voturile pentru trecerea acestor legi au fost date de senatorii PSD şi ALDE.


În acest moment avem o propunere de prim-ministru, o doamnă care nu are sub nicio formă istoria profesională pentru acest post. Am coborât foarte jos nivelul în politica românească. Practic, obedienţa faţă de domnul Dragnea este singurul criteriu de numire. De unde discutam despre premierul României după Revoluţie ca un om cheie am ajuns să punem oameni de la filiala locală a domnului Dragnea, care i-au fost de folos de-a lungul timpului. Vreau să fac un apel către PSD Timiş, în al 13- lea ceas să îşi mai spele din păcate şi să nu voteze pentru învestirea doamnei Dăncilă. Votul va avea loc luni, pe 29, în Parlament. Deputaţii şi senatorii PSD şi ALDE au ocazia să arate că mai au o fărâmă de conştiinţă şi să nu învestească învestirea acestui guvern”, a comentat deputatul Cătălin Drulă în cadrul unei conferinţe de presă susţinute vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.