Noul președinte PSD Timiș scuză schimbările dese de guverne ale coaliției PSD-ALDE:...

Noul președinte PSD Timiș scuză schimbările dese de guverne ale coaliției PSD-ALDE: „O mică instabilitate” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Numit recent în funcția de președinte interimar al filialei județene PSD, Călin Dobra, care ocupă și funcția de președinte al CJ Timiș, a admis că există o problemă în cadrul partidului. Comunicarea a lăsat de dorit în ultima perioadă, și din cauza instabilității planului ierarhic.

„Unul dintre punctele slabe este comunicarea. Mai avem și locații unde au fost rezultate slabe. Va trebui să găsim reprezentanți, să luptăm pentru a numi alți oameni”, a recunoscut Călin Dobra, invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE. Liderul filialei PSD Timiș vede postura recent căpătată ca un plus de responsabilitate. „Știu clar ce am de făcut. PSD Timiș, la nivel județean, va avea în mine reprezentant în CEx. Vom putea exprima foarte clar punctul de vedere, pentru că toate deciziile vor fi luate în cadrul BPJ”, a declarat Călin Dobra.

Liderul PSD Timiș are încredere în cel de-al treilea guvern, condus de Viorica Dăncilă. „Am votat guvernul PSD în CEx. Le-am acordat votul politic colegilor mei care au fost desemnați pe ministere, iar acum, după depunerea jurământului, sunt ferm convins că își vor intra în atribuțiile pe care le au”, a spus Dobra.


Schimbarea celui de-al doilea guvern de la instaurarea puterii PSD-ALDE este văzută de către președintele CJ Timiș drept „o mică instabilitate”. „Nu e o situație tocmai plăcută. E o situație delicată, de mică instabilitate, dar sunt ferm convins că acest guvern își va intra în atribuții și va pune în aplicare programul de guvernare”, a menționat Călin Dobra.

Întrebat cum va gestiona pe plan județean minusul de imagine creat de Liviu Dragnea la nivelul întregii țări, șeful PSD Timiș nu crede că acest capitol este o reală problemă. „Nu cred că se discută de minus de imagine. Suntem la un procent destul de bun la nivel național. E foarte importantă seriozitatea noilor miniștrii. La nivelul alegerilor parlamentare din 2016, oamenii ne-au votat că am avut program de guvernare. Unele dintre promisiuni au fost modificate, îmbunătățite, altele urmează să fie implementate. Din punct de vedere administrativ trebuie să punem programul de guvernare în aplicare”, a specificat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.