ACS Poli a mai anunțat două transferuri. A fost legitimat din nou...

ACS Poli a mai anunțat două transferuri. A fost legitimat din nou și un ”fotbalist fantomă”

0
DISTRIBUIȚI

Numărul sosirilor la ACS Poli Timișoara a crescut simțitor în această iarnă. Noul antrenor Leo Grozavu a mai solicitat întăriri și le-a primit. Argentinianul Esteban Ciaccheri, testat în ofensivă săptămâna trecută, și fundașul Iulian Carabela, de la Juventus București, s-au alăturat formației bănățene din Liga I.

Chiaccheri (26 de ani, foto) a fost pus pe liber de FC Botoșani la finele lui ianuarie. La moldoveni atacantul din Argentina nu a marcat niciun gol în 411 minute bifate în Liga I. A fost testat de ACS Poli în amicalul cu Ghiroda din urmă cu o săptămână, a și marcat, dar Leo Grozavu nu era convins de faptul că e ceea ce căuta.


Se pare că el a devenit o soluție după sosirea vârfului de careu Roman.

Nemulțumit de defensivă, din care a fost exclus definitiv Alin Șeroni, Grozavu are sub comandă și un nou fundaș stânga. E vorba de Iulian Carabela (21 de ani). Jucător care a mai evoluat la Delta Dobrogea și care în acest sezon de primă ligă are cu Juventus București 12 apariții și un assist. Cei doi au semnat cu timișorenii până în vară cu drept de prelungire pe încă un sezon.

Împreună cu cei doi ACS Poli a ajuns la zece transferuri perfectate în această iarnă. Deși nu a fost anunțat oficial, pe site-ul LPF apare la transferuri perfectate de către ACS Poli și numele lui Ionuț Cristian Murariu. Fundașul de 22 de ani nu a avut realizări deosebite la Ghiroda, în Liga a III-a, cu toate acestea el a revenit în lot când Ionuț Popa era la ”comandă”. În sezonul 2016-17 a bifat doar câteva minute în Cupa României și Cupa Ligii. Cu siguranță Leo Grozavu nu va apela la serviciile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.