Maxi Oliva și Mihai Roman, prezentați la ACS Poli. Ce a spus...

Maxi Oliva și Mihai Roman, prezentați la ACS Poli. Ce a spus Adrian Neaga despre alte posibile achiziții

2
DISTRIBUIȚI
Max Oliva #21, Mihai Roman va purta tricoul cu nr. 10

Timișorenii i-au prezentat astăzi pe ultimii doi jucători transferați în această iarnă. Fundașul stânga Maximiliano Oliva și atacantul Mihai Roman au semnat cu ACS Poli până în vară, cel din urmă sub formă de împrumut de la Craiova. Conducerea bănățenilor a vorbit și despre alte două posibile transferuri.

Cel puțin în privința transferurilor, Leo Grozavu pare să reușească ceea ce Popa nu a reușit. La ACS Poli a sosit în cele din urmă și un atacant de careu. ”Sunt doi jucători veniți la cerința antrenorului. Max Oliva liber, Mihai Roman, împrumut până în vară… Sper să-și îndeplinească datoriile către Poli… Erau deficitare cele două posturi.


Au demonstrat că sunt jucători de valoare”, a declarat Radu Birlică, președintele lui ACS Poli.

”Sunt mulțumit că sunt aici, le mulțumesc antrenorului, președintelui, directorului sportiv. A avut încredere antrenorul în mine. Vreau să dau totul ca Poli să ajungă unde ne dorim. Pot juca și împotriva lui Dinamo pentru că am venit liber. Sunt eligibil. Ce a fost cu Dinamo nu mai e problema mea”, a spus Max Oliva (27 ani), jucător cu echipe precum River Plate sau Estudiantes în C.V.

La ACS Poli a sosit oficial și Mihai Roman, 25 de ani. Jucător fără gol în acest sezon și cu o serie deja lungă de echipe bifate. ”Sunt bucuros că am făcut această alegere și că am ajuns la Poli Timițoara. Mulțumesc președintelui și antrenorului că au încredere în mine. Vreau să fac jocuri cât mai bune, să ajut echipa să-și indeplinească obiectivul. Aveau nevoie de un atacant și eu aveam nevoie să joc. Eu nu căutasem să plec până acum. Sper să joc aici cât mai mult”, a adăugat și Roman.

Leo Grozavu mai vrea fundași, cerință pe care de asemenea conducerea pare pe cale să o indeplinească. ”Suntem in discuții cu doi jucători (n.r. fundași) vedem dacă putem ajunge la o ințelegere. Unul e sub contract, altul e jucător liber”, a precizat Rică Neaga, managerul sportiv al bănățenilor.

ACS Poli joacă duminică, de la ora 18, pe teren propriu, cu CSM Poli Iași.

2 COMENTARII

  1. de unde se vede ca l-au scos pe Popa pe usa din dos, daca acum au fost posibile transferurile, care insa nu inseamna ca aduc si evitarea retrogradarii. recunosc ca Popa a fost greu de inteles cu toate extravagentele lui, dar a a dus echipa inapoi din situatia disperata lasata de marele antrenor Alexa si neasemuitul manager Daniel Stanciu. sper ca avem macar atit noroc cu Grozav cit a fost cu Popa.

  2. apropo: Roman e atacantul pe care l-a „gaurit” Cinu in meciul cu Pandurii acum 2-3 ani. Cinu a si fost eliminat iar Roman a fost transportat la judetean, dar pentru scurt timp. din lovitura de pedeapsa, acordata de Tudor total aiurea s-a marcat primul gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.