Doi tineri dormeau duși într-o mașină aflată în mers, la Timișoara. Ce...

Doi tineri dormeau duși într-o mașină aflată în mers, la Timișoara. Ce surpriză au avut polițiștii care i-au testat FOTO VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

O întâmplare greu de crezut a avut loc ieri noapte, pe şoselele din Timişoara, ţinând cont de concluziile pe care le-au putut trage oamenii legii în urma investigaţiilor. Internauţii au răspândit în mediul online imagini cu doi tineri care au fost surprinşi în timp ce dormeau într-o maşină aflată în mers.

Întâmplarea a avut loc pe b-dul 16 Decembrie 1989. Maşina venea dinspre intersecţia de la strada Reşiţei, înspre centrul oraşului, a intrat pe sens opus şi s-a oprit. Cei doi adormiţi au avut noroc că nu au întâlnit nicio mașină în drum, autoturismul s-a oprit, iar ei şi-au continuat somnul în linişte. Martorii acestei scene s-au apropiat de mașina oprită și i-au filmat pe cei doi care nu au dat semne de trezire.

La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD şi ale poliţiei, după care tinerii au fost readuşi la realitate de zgomotul sirenelor.


În urma testelor la care au fost supuşi, oamenii legii nu au putut constata nicio faptă de natură penală sau contravenţională. „Se presupunea că ar fi fost băuţi. A intervenit un echipaj la faţa locului, tinerii au fost testaţi şi nu au rezultat concluzii cu privire la starea persoanelor, nefiind luată vreo măsură”, a transmis Ionuţ Sîrbu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Imaginile filmate au fost postate pe pagina de Facebook Nesimțiții traficului din Timișoara și pot fi urmărite aici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.