The Weekend Bandits, debut cu un concert reușit FOTO

The Weekend Bandits, debut cu un concert reușit FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1468096478">
The Weekend Bandits au susținut un concert la Club 30

„Botezul “ formației The Weekend Bandits, desfășurat aseară la Club 30, le-a prilejuit celor prezenți o noapte plină de energie și distracție, prestația muzicienilor de pe scenă find apreciată pe deplin de public.

Printre melodiile interpretate de cei cinci bandiți de sfârșit de săptămână s-au numărat mostre de evergreen-uri din repertoriul unor formații ca The Beatles sau Stevie Wonder, dar și câteva compoziții proprii ca „Generația Cernobâlׅ“, „3 o clock in the morning“ sau Sirena. De un deosebit succes s-au bucurat câteva mash-up-uri ale trupei care au inclus un amestec de hip hop și rock’n’roll.

Alături de solistul Răzvan Munteanu, în Weekend Bandits se regăsesc un indian, un american şi alţi doi muzicieni autohtoni. Născut în oraşul indian Bangalore, Benson Joel este o figură binecunoscută a concertelor din Timişoara. Clăparul Francis B Mozes s-a născut în 6 martie 1988 în Stockholm şi a crescut în Minneapolis. Şi-a început cariera muzicală la saxofon într-o trupă de liceeni şi a trecut la pian pentru a face parte dintr-o trupă de gypsy jazz. Basistul Mihai Toma este născut în 1984 şi este un inginer de sunet care are plăcerea de a mai şi face zgomot, nu doar să-l susţină într-ale desfăşurării judicioase, iar tobarul Alexandru Munteanu este născut în 1988, la Târgu Jiu.

„Nu ne așteptam să fie atâta lume, a fost o atmosferă faină. Știm că mai avem mult de lucru, dar tocmai ne-am cunoscut și ne-am apucat de treabă de o lună. Le mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi și îi așteptăm și la evenimentele noastre viitoare“, ne-a declarat solistul Răvan Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.