ASU Politehnica își pierde sigur la vară cel mai bun jucător. A...

ASU Politehnica își pierde sigur la vară cel mai bun jucător. A semnat deja pe patru ani cu Dinamo

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / Cătălin Sărmășan

Sezonul excelent reușit de Deian Sorescu în tricoul lui ASU Politehnica nu a rămas neremarcat de formațiile din Liga I. După o luptă aparent acerbă pentru semnătura mijlocașului timișorean Dinamo București și-a acontat serviciile sale. Sorescu va încheia actualul campionat alături de ”Băieții în ghete”, urmând ca din vară să-și înceapă contractul de patru ani de zile parafat în această seară cu alb-roșii.

Ionel Dănciulescu, directorul general al ”câinilor”, a venit la Timișoara pentru realizarea transferului.


În această primăvară Sorescu și-a câștigat titulatura de cel mai bun jucător din Liga a II-a. El a marcat 11 goluri și a oferit nouă assist-uri în 27 de partide pentru ASU Poli în acest sezon, fără a lua în calcul apariția din meciul cu UTA, în care a ratat un penalty. Jucătorul avea o înțelgere valabilă doar până în vară cu gruparea de pe ”Știința”, astfel că fiind în ultimele șase luni de contract el a putut semna cu o altă echipă.

Mutarea a fost anunțată și pe Facebook de către impresarul fotbalistului în vârstă de 20 de ani. ”Deian Sorescu a semnat azi un contract pe o durată de patru ani cu FC Dinamo București. Începând de la 1 Iulie, jucătorul timișorean își începe o nouă etapă a carierei, revenind în Liga 1. Mulțumesc lui Deian și familiei pentru încrederea acordată în unele momente dificile traversate împreună”, a scris Cătălin Sărmășan.

Sorescu a semnat cu ASU Poli în primăvara anului trecut după ce a fost pierdut liber de ACS Poli, grupare pentru care debutase în elită. Eroarea timișorenilor din Liga I a fost un contract buclucaș neînregistrat la timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.