Polițiștii, la datorie în noaptea de Înviere. Oamenii legii au intervenit la...

Polițiștii, la datorie în noaptea de Înviere. Oamenii legii au intervenit la aproape 3.000 de evenimente

0
DISTRIBUIȚI

Pentru siguranţa cetăţenilor, în Sâmbăta Mare şi în noaptea de Înviere, poliţiştii au fost la datorie, inclusiv în zona bisericilor şi a lăcaşelor de cult, intervenindu-se la aproape 3.000 de evenimente, fiind constatate 672 de infracţiuni şi aplicate 4.700 de contravenţii, a informat Inspectoratul General al Poliției Române.

Conform sursei citate, la data de 7 aprilie, peste 9.000 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.


Poliţiştii au fost prezenţi şi în zona bisericilor şi a lăcaşelor de cult, unde au avut loc slujbe de Înviere.

Au fost organizate 265 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.915 evenimente, dintre care 2.435 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 672 de infracţiuni, 142 de persoane fiind surprinse în flagrant delict, precizează comunicatul citat.

De asemenea, au fost depistate şapte persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 4.700 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.500.000 de lei, şi au confiscat bunuri în valoare de peste 50.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 128 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 290 de permise de conducere şi au fost retrase 77 de certificate de înmatriculare, se mai arată în comunicatul IGPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.