Schimbare la ceas de seară: Leo Grozavu, înlocuit după înfrângerea cu Botoșani....

Schimbare la ceas de seară: Leo Grozavu, înlocuit după înfrângerea cu Botoșani. Cine o va conduce pe ACS Poli

3
DISTRIBUIȚI
Adrian Neaga (foto, stânga) va fi la prima experiență ca antrenor în Liga I

ACS Poli își dă afară antrenorul după cel de-al 15 meci consecutiv fără succes în campionat. Leo Grozavu a fost părtaș ”doar” la ultimele opt nereușite ale bănățenilor în Liga I.


Dacă tehnicianul nu dădea semne că renunță, conducerea clubului și-a pierdut răbdarea. În mod inedit echipa va fi condusă în continuare de Adrian Neaga, cel care ocupa postul de director sportiv.

Grozavu nu a dat niciun semn că s-ar simți în pericol după eșecul cu Botoșani din această seară, scor 0-1. Tehnicianul părea să caute soluții în continuare. Conducerea se pare că a avut o altă viziune, căci contractul dintre cele două părți se va încheia mai devreme decât era de așteptat. Bilanțul antrenorului în vârstă de 50 de ani a fost mult sub așteptări: cinci înfrângeri și trei remize. El îl înlocuise pe Ionuț Popa imediat după eșecul cu Sepsi din deplasare, scor 0-1, înregistrat la începutul lui februarie.

Noul staff îl va avea în frunte pe fostul stelist Adrian Neaga. Acesta va debuta astfel ca tehnician în elită în deplasarea de la Dinamo. Conform gsp.ro el nu deține încă licența UEFA PRO iar astfel pe banca bănățenilor va reveni și Aurel Șunda, pe funcția de director tehnic. Până acum Neaga (38 de ani) a condus ca antrenor principal doar echipe din Liga a III-a, precum Atletic Bradu, SCM Pitești sau Național Sebiș, dar și o scurtă perioadă pe Giarmata.

3 COMENTARII

  1. repede la Arad si rugati-l pe Popa sa preia imediat echipa. poate aveti noroc si e de acord. tot ce a spus s-a indeplinit, nu poti juca fara atacanti si nu poti sa lupti impotriva retrogradarii fara fundasi centrali.

  2. PS
    si desi e neplacut nu aveti decit sa va imprieteniti cu el, de vreti sau nu. nu unul ca Birlica sau Neaga face fotbal ci unul ca Ionut Popa. asta trebuie sa va intre bine in cap, zevzecilor, mai ales lui Robu.

  3. Conducerea clubului nu-si asuma nimic? De ce nu-si dau demisia? Cum sa il dai afara pe Ionut Popa ? Dupa ce acesta s-a dovedit ca este unul din cei mai buni antrenori din liga 1,dupa ce te-a salvat anul trecut de la retrogradare ? Nici in fotbal nu poti face din rahat bici care sa si pocneasca.Afara cu incompetentii care conduc astazi acest club daca se doresc rezultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.