Accident mortal pe o șosea din vestul țării. Un autobuz s-a izbit...

Accident mortal pe o șosea din vestul țării. Un autobuz s-a izbit violent de o autobasculantă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-562357310">

Un accident care a avut loc în această seară i-a fost fatal unui bărbat, care era pasager în autobuzul ce a fost implicat într-o coliziune cu o basculantă. Tragedia a avut loc pe DJ682, drumul ce leagă Arad de localitatea timișeană Sânnicolau Mare, în localitatea Satu Mare.

Conform specialarad.ro, șoferul autobuzului a intrat pe contrasens și s-a izbit de o autobasculantă care circula regulamentar. „Șoferul autobuzului, un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea pe DJ682, din direcția Arad înspre Sânnicolau Mare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o autobasculantă care circula regulamentar, condusă de un bărbat de 40 de ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Lorena Radu, citată de sursa menționată anterior.

În urma impactului a murit un bărbat de 47 de ani care se afla pe scaunul din dreapta față, în autobuz. Șoferii, dar și alți doi bărbați, pasageri în autobuz, au suferit răni grave. La fața locului au intervenit două autospeciale de descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială Duster, doi ofițeri și zece subofițeri din partea ISU Arad.

Sursa foto: specialarad.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.