ACS Poli și-a mărit șansele la salvare după victoria cu ”lanterna” Juventus....

ACS Poli și-a mărit șansele la salvare după victoria cu ”lanterna” Juventus. Timișorenii, beneficiarii unui autogol și al unui penalty GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1391653614">

ACS Poli ia o gură de oxigen după un nou meci cu Juventus București acasă. Formația pregătită de Adrian Neaga scapă momentan de locurile retrogradabile după 2-0 cu elevii lui Marius Baciu. Timișorenii au beneficiat de autogolul lui Wallace și un penalty concretizat de Gabriel Vașvari.

Pe o caniculă ca în acel prim meci câștigat de timișoreni în fața echipei din Colentina, formația lui Rică Neaga a avut baftă din start. În minutul 6 Munteanu bate bine un corner, Cânu îl incomodează pe Gavrilaș și balonul țopăie în careu, de unde Wallace trimite stângaci în propria poartă. Deschiderea scorului devreme nu a adus însă un joc frumos în continuare. Mai mult, Juventus a atacat mai mult, deși tot imprecis, cu mingea la picior. Ciobanu (min. 24) cu capul a avut prima șansă importantă pentru oaspeți. Dar cu opt minute înainte de pauză Drăghici are o două ocazii pentru ACS Poli, nefructificate însă. Rică Neaga, care a optat pentru un curajos 3-4-3 pe hârtie, a trebuit să facă rapid prima modificare, Țigănașu accidentându-se.

Încă un gol în debutul reprizei

Debutul părții secunde e de asemenea pozitiv pentru bănățeni. În minutul 48 s-a făcut 2-0 după ce Drăghici urmărește mingea respinsă de Gavrilaș la șutul lui Roman și e lovit apoi de portar. Cătălin Popa a dictat penalty iar Vașvari înscrie cu siguranță ușor în dreapta portarului. Peste 12 minute Drăghici a trecut pe lângă golul de 3-0 la o minge trimisă poate puțin prea în față de Bîrnoi în careu.

Prin această victorie ACS Poli egalează Concordia (22 puncte) și ocupă loc salvator cel puțin până când ilfovenii joacă cu Gaz Metan luni, formație care a căzut pe locul retrogradabil pe care-l ocupau timișorenii.

ACS Poli Timișoara: Straton – B. Străuț, Cânu (cpt.), Raț – Munteanu (83 Ciucur), Artean, Vașvari, Țigănașu (43 Oliva) – Roman, Drăghici, Bîrnoi (67 S. Velcotă). Pe bancă: Curileac – Haruț, Enescu, Zaluschi. Antrenor: Adrian Neaga.

Juventus București: Gavrilaș – Dima, Wallace (cpt.), Leca, D. Popescu – Balgiu (68 C. Petre) – S. Drăghici (56 R. Neacșu), Acolatse, Băjenaru, Nicoară (58 M. Constantinescu) – Cr. Ciobanu. Pe bancă: Drăghia – Simion, Kardes, Fl. Ștefan. Antrenor: Marius Baciu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.